Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
2-More #153844 üzenetére
Én most lassan anyaglistát írok az elosztóhoz, azon gondolkozom, hogy eccer legyen jó, rakok külön fít a konyha/fürdő/többire. Az 3 darab,vagy mit vonjak le belőle ha tudok, pld. ha nappaliban megszabódik, akkor legyen világítás ott és az előszobában is, ami mellett meg tudom keresni a petróleumlámpát :-D Kisszobákban a nem létező felhasználásra és terhelésre nem fogom külön szedni a dugalj/világítás kört az egyszer biztos.
Annó nem nagyon számoltam így az egésszel, azt sem tudom az 5 áramköröm merrefelé megy, szóval majd bontás után lehet fejet vakarni a sötétben oszt toldani a világítás/szobák dugaljainak kábeleit, amik csatornából jönnek valamennyire méretre vágva.
Villanyosban is egyik gyógyegér írta, hogy max. 12 Amperrel fog fűteni, de rövid időre és kb. 8at zabálhat folyamatosan, 1.5-es ráz elég neki. Én meg lemérem és felül méretezem, anyósnál sokkal kisebb teljesítménynél a konnektor folyt el rendesen, ahogy illik. Hétvégén kibontom, bízva abban, hogy van rendes kötődoboza akkor még egy Ganzot is felrakok elé leválasztónak
Szomszédnál megnézhettem volna, hogy 4es vagy 6os mazzag jön-e be ahhoz kell kötőelem, ami elég univerzális falra dobozt egyszerűbb úgy venni, hogy bemegyek a közértbe lábon és polcról leveszem méretre, mint webáruházban görgetni a 4ezer terméket, aminek fele nincs raktáron vagy +7 kattintás meg Googlézás a pontos mérete és még így sem biztos az egész. Konyhához veszek kis tubusos szilikont, tiszta barkácsszakkör lesz ez az év
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Renault Clio IV (4) Grandtour 1.5DCI Gyári Navigáció, könyöklő, radar
- Insta360 X4 + Cage + Premium és Standard Lens Guard + 2 db gyári akkumulátor + Telesin akksi töltő
- HP USB-C dokkoló G5, 120W-os táppal, Új
- Asus TUF Gaming B550M-Plus / Garancia!
- Acer Aspire ES1-520/ AMD A4 5000/ 6GB / 480GB SSD Windows 11.
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest