- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Grillo #117313 üzenetére
Ezek a gyűlések most egyre "jobbak", hamar kialakult némi feszkózás a niggerek és a középosztály közt. Főleg a működésképtelen elképzelésekkel van baj, szóval reggel beköszöntem, meghallgattam, elköszöntem aztán most megy a vakarózás. Minek szóljak bele.
Leendő új szomszéd jött Dunakesziről Erdőkertesre tömegközzel. Ott sem irigykedtem, mert eleve Vácon át kell szállni, állomástól-állomásig nettó 1+ óra az út, de hát az meg MÁV. Vasútállomás ide 2.5 kilométer (4 sör + Jack kombináció után már rövidebb), valami busz szokott járni az állomásig, csak ahhoz is igazodni kell. Szóval majdnem jó, emeletes mindenféle is megy, minden Amerika csak mégsem
Pénteken majd mókás lesz, megyek délután haver szülinapi bulijára Fehérvárra, így reggel már hozom magammal a motyót ami este kell a Parkba. Levonatozom, pár fröccs és világmegváltó eszmefuttatás, aztán vissza Park és majd valami éjszakaival hazavergődöm. Utóbbi célirányos és remélem nem vodka lesz hűtőbe készítve. Még lehet agyalok egy csomagmegőrzőn, ha belefér a költségvetésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Total Commander
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Politika
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külpolitika
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest