Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
válasz
eattila #103150 üzenetére
Nekem is volt 300as vérnyomás.
Pénteken délután vittük a gyerekeket dokihoz. Indulunk a házunk elől, a szervízútról (murvás) kanyarodok ki főútra. Elnézek hátrafele-balra, nem jön senki, indulok, majd satufék. Jobbról valaki úgy érezte, hogy előznie kell azt a 2autót aki előtte ment, szerintem ott neki is lepergett az élete, mert jött kb 90-100al, én meg az smax orrát betoltam a sávba. Visszanéztem kamerán is, néhány méteren múlott a dolog, és tuti, hogy totálkárra ver minket az idióta barom és én lettem volna a hibás.
Eleve 50-es tábla van, de amióta megcsinálták az utat, senki nem tartja be, 80-100al húznak el. Ha valaki csak 50-60-al megy, akkor sokan azt már kielőzik... Ugyebár pár hónapja a védőnőt verték itt telibe előttünk, meg volt már pár neccesebb fékezés, sztem tuti lesz még itt baleset
Úgyhogy ezentúl még körültekintőbb leszek és beszélek a polgármesterrel, hogy nem lehetne e ide záróvonalat festetni, mert az megoldana sokmindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- iOS alkalmazások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Ford topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest