Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
BagyiAti
üzenetére
Szia!
Ilyen hosszú képlet biztosan fog valahol hibázni.
Az A-W oszlopokban levő adatok után kell írnod a keresőrészt. Abból indultam ki, hogy az X5 cellában kezdődnek a keresendő értékek.
Az Y5 cellába kerülő tömbképlet:=HA(SZUM(($A$1:$W$50=$X5)*OSZLOP($A$1:$W$50))=0;"NINCS";INDEX($A$1:$W$1;SZUM(($A$1:$W$50=$X5)*OSZLOP($A$1:$W$50))))
A tömbképletet a Ctrl + Shift + Enter kombóval kell lezárni, az Excel kapcsos zárójelbe teszi.
Ajánlott a tartomány végét megadni - én itt 50 sorral számoltam, ezt igazítsd hozzá a sajátodhoz.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50