-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
lenne egy kérdésem excel témában:
csináltam egy kb. 24x6-os táblázatot, amit elejétől-végéig beképleteztem... lényegében, ha bizonyos helyeken megadok szűrőfeltételeket a munkalapon, akkor ezek megfelelően módosulnak... most csináltam egy egész diagramot ebből a táblázatból, de sehogy nem tudom megoldani, hogy a görbét ne törje 0-ig azokon a helyeken, ahol nincs érték... már módosítottam a képleteket "HA" függvénnyel, hogy ezeken a pontokon maradjon üres a cella, ha 0 érték kerülne bele, de így sem jó... így is törik a görbe... viszont, ha kitörlöm a képletet a cellából, akkor normális a diagram... átnéztem magának a diagramnak is a beállításait, de erre vonatkozóan semmit nem találtam... rémlik régről, hogy valahogy meg lehet oldani, hogy ezeken a pontokon szakadás legyen a görbében, vagy a hiányzó értéknél egy egyenessel húzza össze az előző és a következő tényleges értéket, de már elfelejtettem
(excel 2007 van fent)
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Crimson Desert
- Xbox Series X|S
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Witcher topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Call of Duty 4
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(excel 2007 van fent)
Fferi50