Hirdetés
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mesike8114
üzenetére
1. Először is készíts egy másolatot a munkafüzetedről, biztos ami biztos alapon.
2. Nyisd meg az excel, töltsd be a munkafüzetet
3. ALT+F11/Insert menü/Module és a megjelenő ablakba másold be a a makrokódot, majd futtasd (egy kis zöld, play gombra emlékeztető ikon a gyorsmenüben, vagy F5)Nem tudom hogy sikerült így összehoznom, de sajnos a szubrutin neve rossz, már szóltam a modi topikban, hogy cseréljék ki. Szóval nem Sub _FSCD_CONCATENATE() hanem csak simán Sub FSCD_CONCATENATE()
Delila_1
Kivételesen ez nem hiba nálam.
Én is láttam, hogy Mesike8114 által megadott ÖSSZEFŰZ képlet csak 14-esével dolgozik, de mivel mindenhol 16-os csoportosításról írt, meg azt is kérte, ezért azt is építettem be. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én is láttam, hogy Mesike8114 által megadott ÖSSZEFŰZ képlet csak 14-esével dolgozik, de mivel mindenhol 16-os csoportosításról írt, ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fferi50