Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci010777
csendes tag
Hali, nekem egyszeri problémám lenne: (2007-es excell)
Gombokat, beviteli mezőket helyeztem el az egyik munkalapon - ezek kitöltését szeretném átvinni automatice (makrókkal) egy másik munkalapba...
If ActiveSheet.CheckBoxes("B_pénz").Value = xlOn Then Sheets("Adatok").Cells(sor, 7) = "ü"
a parancssor
A gombot másoltam, az eredeti jó, így viszont hibát jelez ki.....
A gombnevet átírtam, a másik lapon ahova szeretném, ott is átírtam, és makróban is átírtam a "pénz" kifejezést...Mi a baj?

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A gombnevet átírtam, a másik lapon ahova szeretném, ott is átírtam, és makróban is átírtam a "pénz" kifejezést...
Fferi50