Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Sziasztok!
Ezt a 2 kérdést még az Office 2007 topikban tettem fel, de sajna nem kaptam válaszokat, pedig fontos lenne, talán itt...
Érdeklődnék, hogy lehet-e olyat beállítani Excell 2007-nél, hogy NE okoskodjon nekem, hogy ha dátumformátumot észlel, akkor azt már be is állítja dátumformátumra, mert az abból induló függvényeket ez iszonyúan megborítja. Nem is értem ezt miért tették bele, Iszonyat sok szívásom van ebből, hogy először szöveggé konvertálok, aztán beilleszt...
Másik pedig az lenne, hogy lehet saját függvényeket írni? Konkrétan nem írni akarok, hanem egy meglévő függvényben megváltoztatni azt a tartományt ami változik a jobbra-balra, le- fel húzogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Steam topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50