-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
föccer
üzenetére
+Emod:
Sajnos (vagy nem sajnos) Office 2016-om van. Cseréltem volna újra de egy két módosítástól megőrültem az újjabb Office-ban, így maradtam.Egyébként ennek az egésznek megoldását annyira egyszerűnek hittem, mondom én vagyok ilyen gyökér, hogy egy full egyszerű feladatot nem tudok megírni képlettel pedig nehezebbeket is megoldottam már.
Igazából batch programot írok ami könyvtárszerkezetet hoz létre és azokba fájlokat másol. Minden oszlop egy programművelet
"cd Mucsaröcsöge | mkdir Mappa | move xy Mappa | .....stb" A szám ami meg mellette van balra az a sorrendje, régen mindig összemásoltam őket egymás alá és a számok alapján sorrendbe raktam őket majd futtatható is volt. Gondoltam már erre a képletre régebben is csak nem vettem rá magam, most viszont akkora a tábla, hogy nem akarom gyalog összerakni futtatható sorrendbe + későbbiekben is erre a célra jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Kerékpárosok, bringások ide!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Horgász topik
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50