Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monalina
friss újonc
Sziasztok! Nem tudom, hogy tudnátok-e segíteni. Egyik napról a másikra nem tudom görgetni az egyik excel munkafüzetet. Több kolléganővel használjuk közösen, és ma reggel bekapcsolt szűrővel találtam a munkafüzetet. Kivettem, de felugrik az egyes sorra, és csak annyit látok az excel táblából, amennyi a képernyő aljáig ér. A másik munkafüzetben tudok dolgozni. Aki nagyon otthon van az excelben tudna nekem segíteni? Megkértem az egyik kolléganőt, hogy nyissa meg, és amíg belépett állapotban van, én is megnyitottam és nem küld üzenetet olvasásról stb, pedig eddig így volt. Illetve ő kivette a szűrőt, de nálam továbbra is látszik. Teljesen olyan, mintha valaki elállított volna valamit, vagy bekapcsolt volna valami zárolást, nem tudom. Home officeban vagyok, elég nehézkes a kommunikáció, de addig is amíg válaszolnak megesz az ideg... legyetek szívesek valaki mondjon valamit... Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Svájci jellegű bicska eladó
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50