Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Van egy elég fura gondom, abban sem vagyok 100%-ban biztos, hogy excel gond...
Céges hálón van fent a file.
Van egy A makró, ami meghív egy B makrót. Ha a kolléga lefuttatja az A makrót, akkor amikor az meghívja B makrót, akkor a B makró által megnyitni szándékozott file-nál a
downloading: ab/cd/xyz.xlsx ablak feljön, majd nem történik semmi. Ha a cancel-re kattintunk, akkor azt látom, hogy a file-t igazából megnyitotta, csak ez a hibaüzenet feljött.
Ha közvetlenül a B makrót futtatja a kolléga, akkor lefut gond nélkül.
Ha viszont én futtatom hálóról az A makrót, úgy fut, ahogyan kell, azaz lefut az A makró, majd meghívja a B makrót, lefut, mindenki örül.~2 évig nem csinálta ezt kolléga gépén sem, azóta kezdte el a hibát produkálni, hogy átírtam neki a makrót, hogy otthonról is működjön (amit átírtam mappa elérést, már elvileg visszaírtam). A kérdésem az lenne, hogy mi lehet a gond az A makróban? Szerintem valamit kikapcsoltam, hogy gyorsabban fusson ami nincsen visszakapcsolva, de nem találok ilyet...
Ha az A makrót futtatom kolléga gépéről, de a B-t nem, majd próbálnám lementeni, ugyanaz fogad: mintha nem tudná lementeni, de közben lementi...
Remélem érthető voltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50