Hirdetés

Hirdetés

  • E61 blog 2. rész

    lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mutt

    senior tag

    válasz Smogus #45431 üzenetére

    Szia,

    ... folyamatos szűrést csinálnom, hogy az egyik munkalapon lévő sorok közül azok listázódjanak egy másik munkalapon, amelyeknek egy cellájában a "rögzíteni kell" felirat olvasató.
    ... úgy hogy semmilyen szűrést vagy makrót nem futat le a másik fülön.

    Ha a felhasználók saját profillal használják a gépeket (vagyis mindenki saját felhasználónév és jelszópárossal lép be a Windowsba), akkor egy Excel 4.0-ás képlettel (MUNKATERÜLETET.VESZ(26) vagy angolul a GET.WORKSPACE(26)) ki lehet olvasni az aktuális profil nevet és ezt fel lehet használni a szűréshez.

    Az alábbi képen a koncepció látszik. Van 3 lap, 3 felhasználó névvel. Az Excel4.0-ás képlet a névkezelőben az ActiveUser változóhoz van rendelve. Majd pedig az egyszerűség kedvéért egy Office365-ben található függvénnyel le van szűrve a lista az megfelelő felhasználóval. Korábbi Excel változatotkban ÖSSZESÍT/INDEX párosok kellenek.

    üdv

    A tanácsaimat ingyen adom. Ha nem tetszik, akkor kérlek ne kritizáld! / https://github.com/viszi/codes/tree/master/Excel

Új hozzászólás Aktív témák