Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karol0109
csendes újonc
válasz
Karol0109
üzenetére
Megoldottam még plusz képletekkel a feladatot a következők szerint:
1. a képleteddel kiírtam az ideális félév sorszámát
2. új "időben teljesítve" oszlopba kiírattam, HA függvénnyel, hogy félév sorszám<= ideális félév sorszám, akkor IGAZ
3. új "tárgy db" oszlopba kiírtam DARABTELI függvénnyel, hogy egy személyhez hány tárgy tartozik
4. új "időben teljesített tárgy db" oszlopba kiírtam DARABHATÖBB függvénnyel, hogy egy személyhez, hány IGAZ érték van megadva
5. új "azonos" oszlopba AZONOS függvénnyel kiírattam, hogy "Tárgy db" és "Időben teljesítve tárgy db" azonos-e
6. IGAZ sorokra szűrve megkaptam, az időben tárgyat teljesített személyeket
Ezt tudjuk valahogy egyszerűsíteni?
Köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50