Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Igen, ez nem lenne rossz, viszont főként android készüléken adnék adatokat a táblákhoz.
Ugyanis van egy költségvetés programom, amin van az egyik munkalapon van összesítve minden. Ide az adatokat fkeressel emeli át más munkalapokról. A problémás munkalapon lévő táblákhoz csak dátumot, típust és összeget tudok megadni. PC-ről nem problémás, ha mondjuk 3 tábla jóval "aktívabb", tehát lényegesen több sor adódik hozzá, mint a másikhoz, mivel görgetek. Azonban telefonon/táblagépen sokat kellene görgetnem, mire megtalálnám az adott tábla utolsó sorát, hogy új sort adhassak hozzá.Ezért lett volna jó egy olyan felosztás, ahol mindegyik táblának az alját látnám alapesetben, így kényelmesebb lehetne a rögzítés.
(#38140) lappy
Köszi, de az én hibám, hogy nem írtam le konkrétan, hogy milyen problémára keresek megoldást. Hozzászólásom tetején leírtam, hogy mi a gondom. Sajnos nem találok erre megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50