Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbika84
csendes tag
Sziasztok!
Grafikonnal kapcsolatban lenne kérdésem. Csináltam egy olyan grafikont, amiben vonalak és pontok is vannak, és úgy néz ki, ahogy szeretném. Van több munkalapom, ahol szeretném ezt használni úgy, ahogy most kinéz, csak az aktuális munkalap adataival. Hogy tudom áttenni a többi munkalapra, hogy az általam beállított vonal típusok színek illetve ugyanez a pontok esetében is megmaradjon, ha megváltoztatom az adatok kijelölésénél az adatforrást. Bárhogy próbálkoztam, mindig visszaáll az eredeti állapotba a grafikon (megváltoznak a színek, a vonal típus, a pontok is változnak)
Remélhetőleg érthető, hogy mi a problémám.
Tud benne valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50