-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Excel 2007-et használok. Alkalmam nyílt kipróbálni a 2013-ast. Hát, mit mondjak, nem estem hasra tőle. Lefutattam rajta néhány 2007-es munkafüzetemet, sok-sok makróval, VBA-val teletüzdelve. Nem győztem kapkodni a fejemet a sok futási hibajelentéstől. Állandóan hiányolt valamit, sokminden nem tetszett neki.Kérdésem a "szakmában" járatosokhoz.
Érdemes-e, sok-sok fáradságos munkával átdolgozni a makrókat, VBA-kat, hogy ehető formába legyen a 2013-asnak? Eléggé sok munkafüzetről lenne szó, mindegyiken 8-10 lap, telistele gombokkal, menükkel, makrókkal stb.
Mit kapnák többet, szebbet, jobbat? Vagy maradjak a régi jól beváltnál?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Android szakmai topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50