Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rcsi
csendes tag
Sziasztok!
Ismét bizalommal fordulok hozzátok egy számomra nagyon magas feladat megoldása érdekében.
Szerintem Fkeres, és HA függvények szükségesek a megoldásához, de mivel ezeket nem ismerem, így meghaladja szerény képességeimet.
A feladat egy egyszerűsített példája:
A oszlop: Márka
B oszlop: Hengerűrtartalom
C oszlop Üzemanyag Típusa
D oszlop LEA D oszlopot kell kiszámítanom. A B oszlopban nem pontos számok szerepelnek, mint 1583ccm, hanem csak annyi hogy 1.6 vagy 2.0 vagy 2.5 stb.
Egy Opel 1.6 benzin 101 LE, de egy Audi 1.6 benzin 140LE, és egy Opel 1.6 Diesl 90LE.
Emiatt a variációk száma elég nagy.Az én táblázatom pedig még több lehetőséget tartalmaz.
Honnan kellene megindulnom, és milyen utat bejárnom a függvényekkel, hogy kitisztuljon a dolog.
Ha egy képletet írtok válaszba ahhoz kérnék egy rövid leírást is, mert még nem dolgoztam ezekkel a függvényekkel.
Az Fkeres alapját az tudom, de ott csak egy 2 oszlopos táblázatból választom ki a megfelelő eredményt.
Ha nagyon macera, akkor küldjetek el egy programozóhoz melegebb éghajlatra!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50