- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Milyen asztali médialejátszót?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakoss
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni.
Rendszerről tudnivaló: Windows 7, 64bit.
Officeról tudnivalók: Corporate környezet, egységesen Office365 programcsomag.
Probléma összefoglalva:
Adott egy excel fájl, ami rettentően akad, szaggat, van hogy percekig homokórázik. Különleges művelet és képletet nem tartalmaz. Sorokról és oszlopokról annyit kell tudni hogy vannak pár elrejtett sor benne de ettől függetlenül a tényleges adatot tartalmazó oszlopok az "A-P-ig" terjednek. Soroknál szintén van rejtett, de itt is nem haladja meg a 3000 sort.Oszlopok képe
A munkafüzetben van 4-5 lap, amik közül egy lap tartalmazza a fentebb leírt mennyiségű sort, oszlopot a többi ennél csak kevesebbet vagy csak formázási beállítást.Munkalapok képe
A memóriahasználat már az elején felszökik brutálisan, és ezt az állapotot tartja is. Ha átmásolom másik excelben ott is produkálja.ui.: nem csak ennél a fájlnál, de ezen keresztül próbáltam bemutatni mi a problémám. Már próbáltam sok addont kikapcsolni bekapcsolni, de sajnos semmi. És ez egy olyan excel fájl lenne amiben folyamatosan dolgoznának, de sajnos rettentően
dühítő ezzel dolgozni.Tudnátok valamit ajánlani mit nézzek meg és hol, vagy javítani a fájlt, vagy bármilyen javaslatot szívesen veszek mert én kifogytam a lehetőségekből.
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
dühítő ezzel dolgozni.
Fferi50