Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakoss
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni.
Rendszerről tudnivaló: Windows 7, 64bit.
Officeról tudnivalók: Corporate környezet, egységesen Office365 programcsomag.
Probléma összefoglalva:
Adott egy excel fájl, ami rettentően akad, szaggat, van hogy percekig homokórázik. Különleges művelet és képletet nem tartalmaz. Sorokról és oszlopokról annyit kell tudni hogy vannak pár elrejtett sor benne de ettől függetlenül a tényleges adatot tartalmazó oszlopok az "A-P-ig" terjednek. Soroknál szintén van rejtett, de itt is nem haladja meg a 3000 sort.Oszlopok képe
A munkafüzetben van 4-5 lap, amik közül egy lap tartalmazza a fentebb leírt mennyiségű sort, oszlopot a többi ennél csak kevesebbet vagy csak formázási beállítást.Munkalapok képe
A memóriahasználat már az elején felszökik brutálisan, és ezt az állapotot tartja is. Ha átmásolom másik excelben ott is produkálja.ui.: nem csak ennél a fájlnál, de ezen keresztül próbáltam bemutatni mi a problémám. Már próbáltam sok addont kikapcsolni bekapcsolni, de sajnos semmi. És ez egy olyan excel fájl lenne amiben folyamatosan dolgoznának, de sajnos rettentően
dühítő ezzel dolgozni.Tudnátok valamit ajánlani mit nézzek meg és hol, vagy javítani a fájlt, vagy bármilyen javaslatot szívesen veszek mert én kifogytam a lehetőségekből.
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone-t használók OFF topikja
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
dühítő ezzel dolgozni.
Fferi50