Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zakoss

tag

Sziasztok,
    A segítségeteket szeretném kérni.
    Rendszerről tudnivaló: Windows 7, 64bit.
    Officeról tudnivalók: Corporate környezet, egységesen Office365 programcsomag.
    Probléma összefoglalva:
    Adott egy excel fájl, ami rettentően akad, szaggat, van hogy percekig homokórázik. Különleges művelet és képletet nem tartalmaz. Sorokról és oszlopokról annyit kell tudni hogy vannak pár elrejtett sor benne de ettől függetlenül a tényleges adatot tartalmazó oszlopok az "A-P-ig" terjednek. Soroknál szintén van rejtett, de itt is nem haladja meg a 3000 sort.Oszlopok képe
    A munkafüzetben van 4-5 lap, amik közül egy lap tartalmazza a fentebb leírt mennyiségű sort, oszlopot a többi ennél csak kevesebbet vagy csak formázási beállítást.Munkalapok képe
    A memóriahasználat már az elején felszökik brutálisan, és ezt az állapotot tartja is. Ha átmásolom másik excelben ott is produkálja.

ui.: nem csak ennél a fájlnál, de ezen keresztül próbáltam bemutatni mi a problémám. Már próbáltam sok addont kikapcsolni bekapcsolni, de sajnos semmi. És ez egy olyan excel fájl lenne amiben folyamatosan dolgoznának, de sajnos rettentően :W dühítő ezzel dolgozni.

Tudnátok valamit ajánlani mit nézzek meg és hol, vagy javítani a fájlt, vagy bármilyen javaslatot szívesen veszek mert én kifogytam a lehetőségekből.
    Köszönöm :) :R :R

Új hozzászólás Aktív témák