Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
miért van annyi képlet? ezt kérdezd attól, aki a táblázatot csinálta
gondolom fogott egy képletet és autofillel lerántotta a végtelenbe és tovább, hogy "biztosamibiztos" 
de a ctrl+end az működik ezeken a táblázatokon rendesen, az utolsó értéket tartalmazó sorra (és oszlopra) ugrik, képlettől függetlenül. ezt kéne valahogy kihasználnom vba-ból.a "táblázattá alakítás" az egy teljesen másik projekt, semmi köze nincs a lastrow-os dologhoz, sőt az excelhez sincs egyáltalán semmi köze. és kimaradt egy lényeges sor a kódból, mert figyelmetlenül másoltam be:
For Y = 1 To RefDocs.Count
Call CreateRow(Y)
FrmTáblázat.Frame1.ScrollHeight = FrmTáblázat.Frame1.ScrollHeight + RowHeight
Next Y
és a rowheight az egy konstans.
de a lényeg, hogy szerintem meg van adva a userform mérete is, na.
az event kezelés csak arra kellene (de végülis nem életbevágó), hogy csak azokat az értékeket kelljen visszaírni a megfelelő ojjektumokba, amiket megváltoztat a user (vagy a makró, lehet teszek bele ilyen autocorrect funkciót). nekem annyi elég lenne, hogy ha egy (közös, many-to-one) combobox_change event lenne, ami tudná a változott "cella" nevét (amiből én tudom, hogy azt hová kell majd visszaírni) és mondjuk az adott *box .tag-jét beállítom "changed"-re, onnan már sima ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Yettel topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondolom fogott egy képletet és autofillel lerántotta a végtelenbe és tovább, hogy "biztosamibiztos" 
Fferi50