Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hy all!
Egy ismerősömnek kellen csinálnom egy(az én szintemhez képest) komolyabb excel táblát. Végső soron egy eladás-bevétel-leltár nyilvántartó izé lenne

Merhogy én ugye értek az Excelhez(gondolta ő),aztán csináljam meg neki
Naszóval már nagyjából megalkottam. Ott akadtam el,hogy szükség lenne egy olyan funkcióra,hogy mikor ő elad egy képet(nepáli selyemfestményekkel foglalkozik történetesen),akkor csak az adott kép kódját/számát irja be az eladások nyilvántartó táblába. És a kódhoz keresné hozzá az Excel a leltár táblában korábban megadott egyéb adatokat(ár pl.),majd ha beirja, hogy menynit adott el,akkor azt ki is vonná a megfelelő helyről a leltárban. Tehát alapvetően ez a két tábla lenne(persze az eladásokból idővel több,mert havonta kellene egy újat nyitni talán,hogy átlátható legyen,aztán idővel archiválni). Valahogy igy képzeltem én el.
Az is könnyen meglehet, hogy baromság
Tuti hogy nem sikerült érthetően megfogalmaznom,de nagyon hálás lennék,ha segitenétek nekem! Természetesen segitek kibogozni kusza mondataimat,és bármi plusz információra van szükség állok rendelkezésre(ha tudok
)...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az is könnyen meglehet, hogy baromság
Fferi50