- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Adott egy mappastruktúra, ami év/hónap/nap.xls (Pl.: 2015/08/01.xls , 02.xls, 03.xls , 04.xls .......)
Makróval fel tudnám dolgoztatni, na meg én egybe is gyúrnám az Exceleket meg nem nagy adattartalmúak.
De mivel nem szeretnének makrót, akiknek kellene és a napokból szeretnének FKERES-ezni. (Cikkszámra szűrve FKERES-t végezni.) Gondoltam volna, hogy egy új Excel A1-be beírnám, hogy Év, A2-be, hogy Hónap, majd az B1-be beírják, hogy '2015' (aposztróf nélkül
), majd B2-be, hogy '08' .A táblázat fejléce napok lennének 01-31-ig. (D1-től)
Függvényt másolva azt csinálnám D2-ben, hogy a fájl helyének hivatkozásába változót tennék. Ahogy lentebb is írtam. =FKERES("valami";'blablabla\" & $B$1 & "\" & $B$2 & "\[" & D$1 & ".xls]Munka1'!$B$1:$C$50000;2;0)
És ezt oldalra/le elhúzva az Excel másolná a függvényt úgy, hogy ne kelljen megnyitni, hogy elvégezze a keresést.
Lehet így zavaros. Többször mfutottam neki ennek a kérdéskörnek, de ha nem érthető, akkor ok. Maradok a fájlmegnyitogatós, makrós megoldásomnál. Aki meg segítséget kért, marad a manualitás. Bár lehet azóta meg is csinálták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), majd B2-be, hogy '08' .
Fferi50