- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Láthatod, az utóbbi időben, mindig kéznél van az excel function translator, és rögtön lefordítom, mielőtt beírom a választ. (kivéve, ha esetleg nem vagyok épp gépközelben, és macerás lenne a fordítás) Elején lehet, hogy volt némi félreértés, de amikor láttam mi a szokás, változtattam, a javuló tendenciát nem tagadhatod.

De nagyon gyakran nem írja a kérdező a nyelvet. Akkor mi legyen a default válasz?
"Elég sok országban élő Excel alkalmazóval van kapcsolatom, minden országban lefordították."
Nekem is, és tudom, hogy lefordították, de azt is tudom, hogy vállalati szinten szinte minden multinál le van tiltva minden lokalizáció. SAP lokalizáció itt-ott engedve van (az a másik, amitől néha feláll a hátamon a szőr), de az Office általában english only.
Nekem pl volt vagy 8 különböző állandó munkahelyem az elmúlt 15 évben (magyarországiak) , de sehol sem volt telepítve semmilyen Office MUI pack, mindenhol angol volt a default (mégha néhány felhasználó ki is sírta a helyi IT-snál, hogy mókolja a a gépére a magyar csomagot, központi vállalati support-ról le kellett mondania).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50