-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok,
lenne egy kérdésem. Már több képlettel is próbálkoztam, de ezidáig nem sikerült.
Egy "virágbolt" forgalmát kell számolnunk. A kérdés pedig ahol elakadtam, a következőképpen szól:Állapítsa meg az eladásokból, hogy melyik fajta csokor a legkelendőbb!
Van egy oszlop, ahol fel vannak sorolva az eladott csokrok, mindegyik név szerint.KÉP1 (A kijelölt oszlop tartalmazza az eladott csokrokat. Ebből DARABTELIvel ki lett számolva, melyik csokorból mennyi kelt el. Utána ezzel a függvénnyel próbálkoztam, hogy megadja, melyik/melyek a leggyakoribb csokrok KÉP2:
=INDEX(D3: D37;MÓDUSZ(HOL.VAN(D3: D37;0)))
(Az első képen látszik, a D3;D37 jelenti nálam az eladott csokrokat.) Viszont valami hiányzik neki. Melyik képlettel kéne számoljak, hogy megadja névvel (és akár számmal együtt is), hogy melyik csokorból kelt el a legtöbb? (2013-as Excelem van, ha ez számít.)Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Akciókamerák
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- ASUS notebook topic
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Építő/felújító topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy "virágbolt" forgalmát kell számolnunk. A kérdés pedig ahol elakadtam, a következőképpen szól:
Fferi50