-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Hát lehet, hogy rosszul gondolkodom, de ha egy programnak végig kell néznie egy adott területet, hogy van-e egyforma szó, akkor valahogy keresnie kell. Igaz nem neked, hanem a programnak.
A példádat nézve viszont nekem úgy tűnik megsem szavakat kell összehasonlítani, hanem cellákat. Az én eredeti elképzelésem szerint pl. Coca-Cola 3dl és a Coca-Cola 4dl összehasonlítva a Coca-Cola azonos lenne, a 3dl és a 4dl különböző. De neked nem ez kell ezek szerint, hanem hogy az összes Coca-Cola 3dl egy színű legyen illetve az összes Coca-Cola 4dl is csak mondjuk másmilyen színű. Ha jól értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50