- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Tápos kibeszélő offtopik
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
siskin
üzenetére
Megtaláltam azt a leírást, ami a hivatkozásokkal foglalkozik.
"Csináltam egy tesztet, úgy tűnik, tényleg van egy másolat a forrástábláról a fájlban. Eléggé Excel veterán vagyok, de ez most nekem is új volt. Tedd a következőket:
1. A hivatkozásokat tartalmazó Excel fájlban nyiss egy új fület.
2. Helyezz el az A1 cellába egy hivatkozást a törölt tábla A1 cellájára. Ez valahogy így fog kinézni:
Kód:
='C:\[teszt1.xls]Munka1'!A1
A pontos elérést puskázd ki valamelyik meglévő hivatkozásból. A lényeg, hogy a végén A1 legyen és ne $A$1!
Amikor bekéri frissítés céljából az Excel a hivatkozott fájlt, nyomj mégsét.
3. Autokitöltéssel húzd végig jobbra a frissen létrehozott cellát annyit oszloppal, amennyit a forrás tartalmazott.
Ha túlhúzod, akkor sincs gond. (Autokitöltés = kijelölöd az A1-et, majd a cella jobb-alsó sarkában levő pöttyöt megfogva végighúzod jobbra a kijelölést.)
A frissítéshez újra kéri az Excel a forrásfájlt, megint mégse.
4. A felső, immár helyreállt sor celláit jelöld végig ki, majd csinálj egy autokitöltést lefelé is. Innentől kezdve meg kell, hogy kapd a forrásfájl tartalmát.
5. Ezt az egészet jelöld ki, majd CTRL&C, majd szerkesztés->irányított beillesztés->csak értéket.
Ekkor a hivatkozások felülíródnak a megjelenített értékekkel, ezzel végleg elválva a fantom forrástól. A helyreállt táblát már át tudod másolni másik Excel fájlba, stb.
Sajnos a formázásokat végleg elvesztetted, de ez legyen a legnagyobb baj."Nem valószínű, hogy az első módszerrel sikerül, mert azóta már biztosan használtad a gépet. Ezzel a most idézettel valaki pár nap után helyreállította a fájlját, legalábbis azt válaszolta a tanácsra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Villanyszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Android felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 44999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50