Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
siskin
üzenetére
Megtaláltam azt a leírást, ami a hivatkozásokkal foglalkozik.
"Csináltam egy tesztet, úgy tűnik, tényleg van egy másolat a forrástábláról a fájlban. Eléggé Excel veterán vagyok, de ez most nekem is új volt. Tedd a következőket:
1. A hivatkozásokat tartalmazó Excel fájlban nyiss egy új fület.
2. Helyezz el az A1 cellába egy hivatkozást a törölt tábla A1 cellájára. Ez valahogy így fog kinézni:
Kód:
='C:\[teszt1.xls]Munka1'!A1
A pontos elérést puskázd ki valamelyik meglévő hivatkozásból. A lényeg, hogy a végén A1 legyen és ne $A$1!
Amikor bekéri frissítés céljából az Excel a hivatkozott fájlt, nyomj mégsét.
3. Autokitöltéssel húzd végig jobbra a frissen létrehozott cellát annyit oszloppal, amennyit a forrás tartalmazott.
Ha túlhúzod, akkor sincs gond. (Autokitöltés = kijelölöd az A1-et, majd a cella jobb-alsó sarkában levő pöttyöt megfogva végighúzod jobbra a kijelölést.)
A frissítéshez újra kéri az Excel a forrásfájlt, megint mégse.
4. A felső, immár helyreállt sor celláit jelöld végig ki, majd csinálj egy autokitöltést lefelé is. Innentől kezdve meg kell, hogy kapd a forrásfájl tartalmát.
5. Ezt az egészet jelöld ki, majd CTRL&C, majd szerkesztés->irányított beillesztés->csak értéket.
Ekkor a hivatkozások felülíródnak a megjelenített értékekkel, ezzel végleg elválva a fantom forrástól. A helyreállt táblát már át tudod másolni másik Excel fájlba, stb.
Sajnos a formázásokat végleg elvesztetted, de ez legyen a legnagyobb baj."Nem valószínű, hogy az első módszerrel sikerül, mert azóta már biztosan használtad a gépet. Ezzel a most idézettel valaki pár nap után helyreállította a fájlját, legalábbis azt válaszolta a tanácsra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- VR topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Hyundai, Kia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Fferi50