Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fityo
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Privot tábla
Van egy csomó termékem, ezeket termékcsoportba lehet csoportosítani, és ezen kívül fő termékfajták vannak.
Pl. Desszertek (fő termékfajta) / Túrócsoki (termékcsoport) - és itt jönnek a túrócsokik felsorolásai.
Egy Excel állományban van egy munkalap (''Összes''), mely az összes terméket tartalmazza minden infóval (nettó ár, bruttó ár, termékkód termékcsop., termék fő kategóriája stb.)
És kialakítottam minden termék fő kategóriára egy munkalapot (''Desszertek'', ''Tej'', ''savanyútej'' stb.) Ezekbe a munkalapokba kell az összesből a termék fő kategóriájába tartozó termékeket. Ez még nem gond. A kérés az volt, h. ezt Privot táblával oldjam meg. Ez sem gond. Jelenleg viszont úgy tudom megoldani, h. A oszlop - termékcsop. megnevezése; B oszlop - az ebbe a termékcsoportba tartozó termékek külön soron.
Viszont így nem jó.
Úgy kellene elkészítenem a táblát, hogy az A oszlopban pl. A3 - term.csop. megnevezése, és ezalatt lennének az ide tartozó termékek az A oszlopban (tehát A4, A5 ....)
Aztán mondjuk jön a következő termékcsop. az A25-be, és A26-tól a köv-ő termékcsop-hoz tartozó termékek A26, A27 stb.
Eddig akárhogy húzogattam a mezőket, ezt nem tudtam megoldani.
Nincs vkinek tippje, mi lehet a megoldás?
Köszi Erika
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50