Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
cyberkind #152741 üzenetére
Részvétem. Nem kínzom magam ilyen szarokkal. (Mondta a TLOU fan
)
Ellenben már tök rég wishre tettem az Oats Studio-t. Megnéztem és elég korrekt. Love, Death, Robots feeling, csak a horror dominál benne és a budgetje drasztikusan szolidabb. Ettől függetlenül kockáknak szerintem 1x kötelező. Ja és még Steam-en is fent van.
https://store.steampowered.com/app/633030/Oats_Studios__Volume_1/
-
TBT
addikt
válasz
cyberkind #152741 üzenetére
Én is most csíptem el a HBO-n a TV-ben.
Azt hittem az első évadot nyomják, de ez a legújabb rész volt magyar szinkronnal (ami tegnap ment amcsiban is).
Ha nem ismerném mindkét játékot, azt mondanám egész korrekt kis sorozat, de sajnos nem ez a helyzet (legalábbis látszik rajta a munka).
Bella játéka sem zavart annyira, inkább a megváltoztatott helyzetek, karakterek és dialógusok problémásak nekem.Persze ez még csak 2 epizód a második részből.
Emellett ez a Bella féle Ellie rengeteget káromkodik. Ez már zavaró nekem (pont ez rontotta el nekem az egészet a Cyberpunk 2077-nél is). Nem emlékszem, hogy a játékban is minden második szó fuck és madafaka lett volna... Furcsa ez így, emellett sikerült itt is kellőképp megalázni a férfiakat és a nőket, bravó Druckmann!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest