Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csuvicsuva

addikt

válasz Samus #136300 üzenetére

Bocsánat, nem Samusnak akart válasz lenni.

Onból

Inkább folytassuk itt. A Mafia első része még érthető is, hiszen az nem egy gombos ráncfelvarrás volt, mint a többi.

Igen, a Borderlands különösen sza*házi széria ebből a szempontból, bár talán még mindig kevésbé, mint anno a Bioware pontos kiegészítő vásárlás. Az a legnagyobb baj, hogy tényleg simán jól szórakozik az ember az alapjátékkal, de csak zavaró, ha van valami épkézláb sztori DLC, ami érdekelné az embert, de külön-külön többe kerülnek, mint ha megvennéd a teljes kiadást, ami ugye ahogy te is írod, a Borderlandsek esetében nem létezik.
    Ezért volt meglepő és üdvözítő a Ubisoft lépése az AC Originsszel kezdve, amikor előre tudtad, hogy jön két nagyobb sztori DLC, amelyek tényleg megérték a Gold felárat, így nyilván az Odysseynél sem volt zsákbamacska, erre most a Valhallánál jön egy season passon kívüli kiegészítő, ami ha jól olvastam, már lassan standalone-ná növi ki magát. A Far Cry széria kimaradt, úgyhogy azzal kapcsolatban nem tudok állást foglalni.
    Ha már Take Two/2K, ugye az NBA-t is szapulják a mikrotranzakciók, meg a ha érvényesülni akarsz, akkor add el a házad felhangok miatt. Én továbbra is megvédem a szériát, mert single-ben (igaz, rohadt sokat kell játszani, de hát arra találták ki) teljesen jól elvan vele az ember.
    Sajnos ez már csak rosszabb lesz, tekintve, hogy hiába ágál ellenük sok ember, mégis a kiadók győznek, mert ha valaki megteheti, akkor úgyis a legfullosabb kiadást veszi, akkor pedig minek változtatnának, főleg, ha egy sikeres franchise-ról beszélünk. A Game Pass is tök jó, de ugye néhány kivételtől eltekintve oda is az alapjátékok kerülnek be. Én imádtam a Shadow of Mordort és a kiegészítőit, a második részt Game Passban játszottam, így majd valamikor Steam Walletből megveszem oda, vagy a Microsoftnál valamelyik olcsó régióból és akkor ott legalább a mentéseim is megmaradnak, bár emlékeim szerint a kiegészítők külön is indíthatók.

[ Szerkesztve ]

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

Új hozzászólás Aktív témák