Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Én játékvásárlás terén szerintem egyeduralkodoan klinikai eset vagyok.Nálam ez sosem pénz kérdés, mivel 10 éve melozok magamra semmit nem költök sehova nem járok,nem iszok ,nem cigizek.Egyszóval bőségesen van mit a tejbe aprítani.
No de én ha veszek valamit nm azért veszem hogy a kiadót vagy bárkit támogassak,hanem mert beteg vagyok ennyi.Szerencsére most már egyre többször ellen tudok ennek állni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Dell T3600, T5600, T7600, 1 vagy 2 CPU, MUNKÁRA JÁTÉKRA I7-3770 - I9-9900 ERŐSSÉG, KOMOLY TÁPEGYSÉG
- Eladó Dahua 16 csatornás IP kamera rögzítő!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest