Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
tomsolo #139702 üzenetére
Én nemrég fejeztem be a Biomutantot. Amíg naprakészen tartod a fegyvereidet és fejlesztesz pár képességet, másnak esélye sincs. Van egy world eater, ahol motorcsónak(szerű...) járművel kell harcolni, az elég gáz volt, de amúgy egyszerű kis játék. Azt könnyen rá lehet sütni, hogy önismétlő, de nekem tetszett benne a felfedezés és a világa. De hogy mi a
ról szólt, azt nem tudom.franc
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 32 GB DDR5 256GB NVME 13.3" FHD+ Touch W11Pro
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3D Nyomtatott kulcstartók! Mini deadpool és mozgó marslakó.
- 3D Nyomtatott Deadpool Fejhallgató tartó. Kérésre egyedi színekben is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest