- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz l.skywalker #135459 üzenetére
"talán sok év után az első játék lenne (bocs, második lenne... CP2077) amit nem kéne megvenni"
Na, az tök egyszerű, mert nem kell megvenni.
Mint írtam feljebb, BéeFből nekem a BC2 preorder volt az utolsó, és még a fülem közét is tisztíccsa, hogy nem vagyok az éves hájpnak alárendelve. Jó, leszámítva a Post Scriptumot 2018-ban , de az továbbra is olyan élményt adott akkor, amit se előtte, se azóta.
Épp egy hónapja raktam fel a Far Cry 3-at, ami igazából kimaradt nekem. Hozzá tartozik, hogy sokat ekézték a FC5-öt, mert túlságosan olyan mint az előzőek. Nna, nekem meg pont az volt a gondom az FC3-al, hogy én ezt már láttam valahol, csak jobban megvalósítva. Hát hol is láthattam ezt legutóbb, áh csak nem másfél éve, mikor 2 hét alatt végigjátszottam az 5. részt?
Egy Squad, vagy Post Scriptum, vagy akár Hell Let Loose után egy Battlefield pont olyan, mintha ezt már láttam volna, csak az sokkal jobban tetszett. De most linkelhetek vissza BF2142 Mandalore videókat, hogy nem hülyék azok a DICE-nál (illetve ez pont nem tudjuk, mert van úgy hogy a tehetség elhúz, vagy elkényelmesedik), csak az EA parancsára már minimum 12 éve kergetni kell a Call of Duty fanokat, meg a legkisebb közös nevezőt.
Battlefront I és II multi elkészítéséért privát kénköves bugyor jár majd a túlvilágon, és baromira örülök hogy azt tartalomhiánnyal, majd leplezetlen pénzéhséggel is eltolták őket, mert egy népszerű BF még a mostani nem túl magas lécet is a mélybe lőtte volna.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!