Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz l.skywalker #135459 üzenetére

"talán sok év után az első játék lenne (bocs, második lenne... CP2077) amit nem kéne megvenni"

Na, az tök egyszerű, mert nem kell megvenni. ;) :P

Mint írtam feljebb, BéeFből nekem a BC2 preorder volt az utolsó, és még a fülem közét is tisztíccsa, hogy nem vagyok az éves hájpnak alárendelve. Jó, leszámítva a Post Scriptumot 2018-ban :DDD , de az továbbra is olyan élményt adott akkor, amit se előtte, se azóta. :R

Épp egy hónapja raktam fel a Far Cry 3-at, ami igazából kimaradt nekem. Hozzá tartozik, hogy sokat ekézték a FC5-öt, mert túlságosan olyan mint az előzőek. Nna, nekem meg pont az volt a gondom az FC3-al, hogy én ezt már láttam valahol, csak jobban megvalósítva. Hát hol is láthattam ezt legutóbb, áh csak nem másfél éve, mikor 2 hét alatt végigjátszottam az 5. részt? :)

Egy Squad, vagy Post Scriptum, vagy akár Hell Let Loose után egy Battlefield pont olyan, mintha ezt már láttam volna, csak az sokkal jobban tetszett. :D De most linkelhetek vissza BF2142 Mandalore videókat, hogy nem hülyék azok a DICE-nál (illetve ez pont nem tudjuk, mert van úgy hogy a tehetség elhúz, vagy elkényelmesedik), csak az EA parancsára már minimum 12 éve kergetni kell a Call of Duty fanokat, meg a legkisebb közös nevezőt.

Battlefront I és II multi elkészítéséért privát kénköves bugyor jár majd a túlvilágon, és baromira örülök hogy azt tartalomhiánnyal, majd leplezetlen pénzéhséggel is eltolták őket, mert egy népszerű BF még a mostani nem túl magas lécet is a mélybe lőtte volna. :(

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák