Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
djculture #106801 üzenetére
de ilyenkor miért rögtön erre gondoltok? "Látom pénzt adtál érte és remegsz ha szidják a befektetésedet."
engem ez idegesít am leginkább, batmennél is ez volt... előrendeltem gmgről, de totál nem éreztem ezt (speciel én tényleg nem éreztem azokból a gondokból semmit amit akkoriban írtak páran...), erre jön ez a duma...egyébként ez már a szokásos bullshit amit Crytek is likelt, mármint szokásos szarakodás a frissen kiadott pecseletlen játékokkal, ami totál bugos, nézem a másik videót, locked 30fps... azért ne gyalázzák már meg a Pc-t ennyire
mondjuk ez is szokás egy remek fostos konzolport után, manapság már sajnos előbb jön konzolra mint pcre, nyilacska csak portot kapunk, ami ismételten ott mutatkozik meg hogy irányítás puding, játékmechanika puding, sok a bug, és persze vagy lockolt az fps vagy idegesítően akad a játék néhol
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest