- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefex83
csendes tag
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem. 1 hónapja vettünk egy SX130-as epson nyomtatót kifogyott az eredeti kicseréltük utángyártottra az egészet utána kifogyott a magenta ez is lett cserélve csak a fóliát véletlen rajtahagytam és nem tudom hogy függ össze a kettő de azót nem nyomtat feketét próbáltam a fejtisztítást is többször még patront is muszáj volt cserélnem ez miatt és még a fekete is kifogyott cseréltem azt is de így sem az ellenőrző nyomtatásnál is hiányzik a fekete nem tudom tudok e ezzel otthon kezdeni vmit vagy forduljak a szervízhez. Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv. -
zsizsef
senior tag
lamiki:
"Show current value: megmutatja a számláló értékét, megtudod nézni mennyi az értéke 20-30 ezer körüli érték szokott lenni úgy emlékszem."
Csak érdekesség képpen. Én most vettem használtan egy rx620-ast az 54308-nál tart. -
Kobe
veterán
üdv
epson sx218as nyomtatónál mi lehet az oka annak, hogy az utángyártott fekete patront nem ismeri fel a gép ? a teljes patronszett lett cserélve 1 márkára, a színeseket rendben beveszi, a feketét nem akarja. Lehet csak a chip halott a patronon ?
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Az SSC service utility-nél a head ink shot opció mit mutat meg?
Köszönöm! -
Nagya21
addikt
-
Gilsz
csendes tag
korrekció
most kaptam az infót, hogy a lila is új, nem állt 1 évet szóval más lehet a probléma.
a fejek tisztításánál amit kinyomtattam ábrán csak egy nagyon minimális kék hiányzik a csíkból. 3x tisztítottam egymás után és akkor se javult ki a hiány. -
Gilsz
csendes tag
Nagya21
Hülyének érzem magam mert csak most szembesültem vele, hogy a levegőztető védőfólia rajta volt.
Persze most, hogy levettem megy...
Csak az a helyzet h a rózsaszín (ami csak magában volt nyitva több mint 1 évig) csíkoz vízszintesen.
A kép minősége se valami remek és a színekben is látszik, hogy dominál a rózsaszín.Valami tipp?
-
Bunken
tag
Hali.
Nekem van egy Stylus SX130-as multi nyomtatóm amiben 4 darab patron van minden színhez.
Azt szeretném kérdezni, hogy ezeket a patronokat lehet-e tölteni vagy mindig venni kell?
-
Gilsz
csendes tag
Sziasztok
SX218-as nyomtató probléma.
Az eredeti patron gond nélkül üzemelt, majd a kék kifogyott amit az eladó ajánlásával választott utángyártott (Moon M-T0713) patronnal szabályosan ki is lett cserélve. Felismerte, hogy a kék 100%os de közvetlen ezután a többi került használhatatlanul üres státuszba ami használat nélkül következettbe. Most az összeset kicseréltük utángyártottra amit érzékel mert mind 100%os, nyomtat is. De csak egy színt használ mégpedig a rózsaszínt. Egyszerű feketét se lehet nyomtatni vele...
Erre keresném a gyógyírt
Előre is köszönöm az időtöketCiao
Gilsz -
Horváth Mári
csendes tag
Sziasztok!
Epson SX- 410 nyomtatóm van, ha fekete színnel nyomtatók csíkos lesz és olvashatatlan a szöveg, ha a fejet tisztítóm egy csomó festéket elhasznál és semmi javulás. Itt olvastam hogy a festékgyűjtő párnát érdemes kimosni vagy cserélni. Ha a gépet szétszedem a patronok alatt találom? Hogy tudom kivenni biztonságosan???
Ha valaki tud segíteni előre is köszönöm! -
stoki001
csendes tag
Sziasztok!
Van egy EPSON DX4400-as nyomtató, amivel már egy ideje gondom van!
Nem ismeri fel a laptop, ha rádugom az USB kábellel! És így nem tudom feltelepíteni! Egy másik laptopra sikerült felrakni, de pár nap után már ott is azt írja ki, hogy nem lehet felismerni az eszközt! :S Tanácstalan vagyok! Nem tudom, hogy mit lehetne vele kezdeni! Kérlek segítsetek!(windows xp sp3-ra akarom feltelepíteni, próbáltam az eredeti CD-vel és net-ről töltött driverrel is)
-
scabi78
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm megkért, hogy nézzem meg az Epson DX400 szoftverét, mert az lengyel nyelven fut és nem tudja visszaállítani magyarra. Én sem találtam semmi ilyen lehetőséget, eltávolítottam az eszközt majd újra telepítettem, telepítésnél persze, hogy a magyart választottam és a telepítés után az óra melletti ikonra kattintva láttam, hogy ismét lengyel a nyelv. Van valakinek ötlete? köszi -
Feripapi
csendes tag
Az okozta a problémát, hogy az általad pöcöknek nevezett rögzítő fül mögött van egy távtartó műanyag,ami védi a fület a letöréstől. Ezt a patron berakása előtt ki kell venni, amit Te nem csináltál meg. Ezeket kell kioperálni ami nem lesz könnyű. Legjobb, ha egy csőrös fogóval, vagy egy erősebb csipesszel próbálod meg kiszedni, de nem felfelé, hanem oldalirányba. Ezután a patron könnyen kivehető lesz és a helyére is fog pattanni.
Vigyázz, hogy a pöcköt le ne törd!!!! Sok sikert! Feripapi -
Crias
senior tag
Sziasztok
Nekem olyan gondom lenne, hogy vettem a nyomtatóba utángyártott patront és 2 szín rendesen belepattan viszont a fekete és a cián nem nagyon akart de aztán belepattant viszont nem tudom lecsukni a patrontartó tetejét mert másképp állnak azok a pöckök amikkel ki lehet venni a patront és be se tudom nyomni -> ezáltal ki se tudom venni ezt a két színt csak a másik kettőt, mit tudok ilyenkor csinálni szerintetek?
Amúgy egy epson sx210-em van -
zsolt7575
csendes tag
sziasztok tudna nekem valaki abba segíteni van egy Epson sx410 es nyomtatom és nem tudok scannelni a gépre mi lehet az oka
-
epzon
őstag
válasz
mckolly #3425 üzenetére
az a baj, hogy a fejben benne van a rossz tinta és az nem jön ki, ezen nem tud a gyári tinta sem segíteni
vegyél valami jobb után gyártottat és próbáld meg azzal átmosni, ha azzal kitisztul akkor utána tehetsz bele eredetit
ha az sem segít, akkor korábban lamiki leírta (olvass vissza), hogy hogyan lehet házilag fejet tisztítani, próbáld meg azt, persze csak saját felelősségre
-
epzon
őstag
válasz
mckolly #3423 üzenetére
szia
a rossz minőségű tintától bedugult a fej
azt javaslom menj oda vissza ahol vetted a patront és a boltos patronjával addig tisztítsd a fejet amíg meg nem javulvagy próbálkozz mély fejtisztítással - úgy csinálsz mintha kicseréld a patront, de mindig ugyanazt teszed vissza
-
mckolly
csendes tag
Egy EPSON PX650-es nyomtatóm van, és sokáig eredeti patronokkal használtam.
Aztán pár hónapja lecseréltem utángyártottakra. Azóta most, hogy szinte kifogyott az egyik szín (light magenta - de még nem jelezte) a nyomatokról szépen kezdett eltűnni a magenta szín...Gondoltam, kicserélem már, hátha csak nem jó a szintjelzője, nyomtattam vele tesztet meg tisztítottam is párszor, de gyakorlatilag az első fúvóka-ellenőrzéskor nem nyomtatott semmit abból a színből, majd kb. a sokadik fejtisztítás után közel kétharmada a fúvókáknak egyszer csak visszaállt.
Azonban utána nem történt javulás.
Valakinek valamilyen ötlete?
köszi -
Maqu
csendes tag
Sziasztok.
SX405 nyomtatóm van.
ezprintes patronnal pár lapot tudok nyomtatni vagy egyáltalán fel sem ismeri.
Eredetin kívűl milyennel működne? -
epzon
őstag
válasz
memphis_19 #3418 üzenetére
szia
merre laksz?
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom lenne hogy van egy Epson SX600FW nyomtatóm.
És az a bajom vele hogy nagyon hamar kifogy a tinta vagyis csak kiírja hogy cseréljem ki pedig nem nyomtatók velel olyan sokat két hetente kiírja hogy cseréljem és amikor kiszedem megrázom akkor érzem hogy van benne még.
Ez miért lehet? -
danikamm
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám és megköszönném ha segiteni tudnátok.
Epson sx 155-ös nyomtatóm van. Minden rendben volt vele. Már pár hónapja cseréltem benne patront (utángyártottra) és rendesen nyomtatott. Egyszer azonban az eszközöknél felkiáltó jelet rakott a nyomtatóhoz és azóta nem látja a nyomtatót a Win7. Vagyis látja de azt irja ki hozzá, hogy frissitsem az illesztő programot.
Letöröltem a régit, újra raktam a telepitó CD-ről, letöltöttem a honlapról új drivert, hagytam hogy maga telepitsen, mauálisan telepitettem kiválasztással, de az eredmény ugyan az. Azt
irja ki, hogy nem lehet a drivert telepiteni és továbbra is felkiáltó jel van az eszköznél, és igy
nyomtatni sem lehet vele.Tudotok valami megoldást, ötletet.
Előre is köszi a segitséget.
-
memphis_19
tag
Sziasztok!
Adott egy Epson Aculaser MX20-as nyomtató. Hálózati nyomtatóként van telepítve egy nyomtatószerverre és a hálózati szkennelést sehogy sem tudom beállítani rajta. A lényeg az lenne, hogy a fájlszerveren létrehoztam egy megosztott mappát ahova lehetne szkennelni, létrehoztam egy scanusert az Active Directoryban, beállítottam a jogosultságot, de nem akar működni. A nyomtató webes felületén a megosztott mappát milyen formában kell megani?
A következő alakban írtam be:
save destination: \\szervernév\megosztott mappaAkinek van ötlete szívesen várom.
Köszönöm.
Üdv,
Péter -
randras
veterán
Helló!
Létezik, hogy majd maxon lévő fekete patronnal, de a CMY közül üres (felkiáltójeles) sárga patronnal nem tudok feketében nyomtatni?
-
Bogyi007
veterán
Nagy és komoly problémám van. van egy Epson Dx4450-es nyomtatóm a státusz monitor szerint minden patronomban van kakaó de a feketével nem nyomtat. Ez kb 2-3 hónapja van. Múlt hét óta ismerősömnél akinek ugyanez a nyomtatója van szintén ugyanez történt. és ma barátnőm epson sx100.as nyomtatójával is ez történt.
Egy helyről szerezzük be a patronokat hozzá és fura hogy most ütött be a probléma. Probáljunk más fekete patront vagy valami chip reset kellene?
-
zozo0424
csendes tag
Van egy Epson Stylus CX3600-as multifunkciós nyomtató.
Egy ideje csak feketét és sárgát nyomtat, hiányzik a piros és a kék szín.
Patronok most voltak cserélve, de hiába.
A segítséget előre is köszönöm. -
oreganyad
csendes tag
Üdv!
Tudna valaki mondani egy jó programot amivel a tintaszintet tudom figyelni? Epson M1200-as nyomtatóm van. "mktink" és a "Inkblot" nevü programokat ajánlottak, de letölteni nem sikerült sehonnan. -
klac
aktív tag
Ne készletet vegyél, csak a fekete színű patron cserével próbáld.
Nálam is ugyanilyen gond volt, hol egyik hol másik, hol kettő három szín nem látszódott csak halványan, szaggatottan vagy sehogy.
Mikor a fekete színt cseréltem kb. 3. fejtisztítás után minden rendben lett.
Egyébként ez nem biztos hogy nálad is sikerül, de nagy a valószínűsége, hogy sikerülni fog. -
klac
aktív tag
Hello.
A tinta minőségével van gond.
Általában ilyenkor elég, ha csak a fekete színt cseréled jobb minőségű tintára, vagy más utángyártott patronra.
Tapasztaltam már én is ilyet, mégpedig azonos tintánál, csak már a készlet legalja volt és az ülepedés miatt más lett a minősége.
Igen a fekete színnél volt ilyen, mivel volt tinta bőven csináltam a fejtisztításokat de nem ért semmit, kb ötször töltöttem utána minden színt, de nem javult meg, csak az új fekete színű tinta betöltése oldotta meg.
A korábbi csere próbálásakor azért nyomtatott rendesen, mert volt még a gépben tinta ami időközben lecserélődött a jelenlegi patronban lévőre, ez viszont nem éri el azt a minőséget, hogy rendesen nyomtasson, így nem is érdemes kínlódni vele.
Vagy patron, vagy tintacsere a patronban a megoldás.
Ha cseréled sajnos megint csak többszöri fejtisztítás után fog rendbe jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Politika
- TP-LINK WDR3600 router
- Autós topik
- Linux haladóknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest