- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feripapi
csendes tag
válasz
viktor1994 #5203 üzenetére
A hibát a fúvóka szélére rászáradt festék okozza, azt kell letakarítani.
1. A nyomtatót kikapcsolod.
2. Felnyitod a szkenner egységet
3. Bekapcsolod a nyomtatót, és amikor kimozdul a nyomtatófej a parkolóból, kihúzod a villásdugót a konnektorból. Így a nyomtatófej szabadon mozgatható lesz.
4. Nedves törlőkendőt teszel a fej alá, és jobbra-balra mozgatva letörlöd. (kb 3-4 db kell)
5. Amikor kezd tiszta lenni, 10-15 percig állni hagyod a fejet a kendőn, majd újra letörlöd
6. MINDEN TÖRLŐKENDŐT KIVESZEL A NYOMTATÓBÓL!!
7. Visszadugod a villásdugót, majd bekapcsolod a nyomtatót.
8. Fúvókaellenörző nyomtatása
9. Ha hiányos a minta fejtisztítás.
10. Fúvókaellenőrző nyomtatása.
Ezek után jónak kell lennie!! Üdv Feripapi -
Feripapi
csendes tag
Az okozta a problémát, hogy az általad pöcöknek nevezett rögzítő fül mögött van egy távtartó műanyag,ami védi a fület a letöréstől. Ezt a patron berakása előtt ki kell venni, amit Te nem csináltál meg. Ezeket kell kioperálni ami nem lesz könnyű. Legjobb, ha egy csőrös fogóval, vagy egy erősebb csipesszel próbálod meg kiszedni, de nem felfelé, hanem oldalirányba. Ezután a patron könnyen kivehető lesz és a helyére is fog pattanni.
Vigyázz, hogy a pöcköt le ne törd!!!! Sok sikert! Feripapi -
Feripapi
csendes tag
válasz
guerilla90 #3167 üzenetére
Olvass vissza, főleg Lamiki hozzászólásait keresd. Például a 2395.-ben van resetelő!!
Üdv : Feripapi! -
Feripapi
csendes tag
Másnál is eltűnt a 3052-es hsz. vagy csak nálam???
A sorszámot látva biztos törölték!!
-
Feripapi
csendes tag
válasz
Szabolcs78 #3017 üzenetére
Mivel ez nem mai tipus, már sok fúvóka el lehet dugulva, így két lehetőséged van .
1. Sok szoftveres fúvókatisztítás, hátha megjavul. ( gyári patronnal nem buli )
2. Szöveget is legjobb fénykép módban nyomtatsz, és akkor talán jó lessz.
Ha ezek nem használnak : ÚJ NYOMTATÓ -
Feripapi
csendes tag
válasz
krisztian112 #3003 üzenetére
-
Feripapi
csendes tag
válasz
krisztian112 #3001 üzenetére
Engem olyan EzPrint patron érdekelne, amelyiknek fóliázott az oldala ( csepp alakú ), és V 6.0-ás csippes. Üres patrontest is érdekel ebből a fajtából.
Üdv : Feripapi -
Feripapi
csendes tag
válasz
DJ WOKKY #2952 üzenetére
A gyári Epson patronok ára legfőképpen attól függ, hogy mennyi tintát tartalmaznak. ( Olcsóbb patron = kevesebb tinta ) Az általad linkelt nyomtatóhoz még nem kapható utángyártott patron, csak gyári. Az pedig elég drága. Szerintem keress olyat amihez kapható utángyártott patron.
-
Feripapi
csendes tag
válasz
Grawens #2726 üzenetére
Nagy valószínűséggel kifogtál egy hibás szériát.
Én régebben legalább 100 Ez-Printes patront használtam el, különösebb probléma nélkül.
Jelenleg is ezeket a patronokat használom. (Ezeket töltöm és resetelem)
A TIEDBE VALAMIÉRT NEM VOLT ELÉG TINTA!!! Így jártál! Sajnos ez előfordul!!!
Ettől még az Ez-Print nem egy rossz márka! -
Feripapi
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni EPSON nyomtató lapszámlálójának a nullázásához.
Már 3 nyomtatóm van kényszerszabadságon ez miatt, és most nem szeretnék újat venni.
DX 4400
SX 105
S 20
Ezekhez a tipusokhoz kellene valami nullázó program, az sem baj ha fizetős csak ne legyen túl drága. ( A Hungária krt.-n már jártam 3500.-ft-ért kb. 500 oldalt nyomtattam és újra letiltott, úgyhogy az nem érdekel.)
Előre is köszönöm a segítséget! -
Feripapi
csendes tag
válasz
Csilla75 #2493 üzenetére
Azt azért tudomásul kell venni, hogy a világon semmi sem tökéletes.
Nincs olyan termék amelyikből ne lenne hibás darab! Az EPSON nyomtató is ilyen.
Most te jártál így! Egyébbként ha rám hallgatsz: Azt csinálsz amit akarsz, nem kötelező EPSON-t használni! Nekem ez jött be! Üdv. Feripapi -
Feripapi
csendes tag
válasz
F_Zolee #2490 üzenetére
Ha csíkosan nyomtat, akkor a nyomtatófej nincs rendesen feltöltve, némelyik fúvóka nem kap tintát vagy eldugult. A hibát meg kell szüntetni. (olvass vissza, hogy milyen módszerrel?)
Egy a lényeg : Amíg a fúvókaellenőrző mintázat nem tökéletes, addig nem nyomtatunk semmit, főleg fényképet nem! -
Feripapi
csendes tag
És ha nincs szerencséd mikorra kiírja, hogy kifogyott a patron addig biztos,hogy nem csak a patronból fogy ki a tinta hanem a nyomtatófejből is, mivel ezek a patronok ritkán tartalmaznak dupla mennyiségű , plusz még egy kicsi tintát, hogy a nyomtatófejben is maradjon elegendő mennyiség. Ezért mindenkinek azt javaslom,hogy nem elég resetelni a patront, hanem MINDEN ESETBEN MEG IS KELL TÖLTENI !!!!!!!!!!
Nagyon sok eddig leírt problémát meg lehet vele előzni !!!!!!!!! -
Feripapi
csendes tag
válasz
cellpeti #2456 üzenetére
Fénymásoláskor kb. 15-20 %-al világosabb másolatot készit az EPSON, általad megjelölt tipusa. Ezen beállítással nem tudsz változtatni. 10-15 %-ot lehet javítani a minőségen ha nem közvetlenül fénymásolsz, hanem elősször szkennelsz, és azt nyomtatod ki. Ha 20 %-nál nagyobb az eltérés akkor a nyomtatóddal van a probléma!
-
Feripapi
csendes tag
Nekem a patroncsere 95%-ban sikerül szoftveresen, Ezprintet használok. Jelenleg a 7. EPSON nyomtatót fogyasztom, SX 100 -as 1hetes, 5.0-ás általam töltött patronnal tökéletesen működik. Annyit hozzá kel tennem, hogy mintadarab volt az üzletben. Én nem mindenkinek ajánlom a töltögetést, mert egy kevés hozzáértést azért igényel! Egyébbként .csak ezen a fórumon vagyok újonc, az EPSON nyomtató témában több éves tapasztalatom van. A többi dologban egyetértek veled.
-
Feripapi
csendes tag
válasz
Kormi76 #2370 üzenetére
Sajnos a nyomtatógyártó cég frissiti a chip verzióját azért,hogy amíg utángyártottat nem lehet kapni abban a verzióban, addig kénytelen legyél megvenni az eredeti gyári patront. Egyébként az utángyártott patronokhoz türelem is kell, néha többször kell próbálkozni mire elfogadja a nyomtató. Ne add fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Trollok komolyan
- EA Sports WRC '23
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Black & Decker töltőt keresek
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest