Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark0707
csendes tag
Sziasztok!Epson SX415 tipusú nyomtatóm van.Részben kifogytak belőle az eredeti patronok,így vettem bele egy utángyártott feketét,ezt fel is ismeri,viszont a kék kifogyott=/,a piros az felkiáltójeles
a sárágba meg egy pici van.. és nem enged nyomtatni...Gyakorlatilag csak akkor tudok nyomtatni ha minden patronomba van festék? Mert csak szöveges dokumentumot szeretnék kinyomtatni ahoz meg nem kell a többi szín.Valahogy nelehet a többit letiltani vagy valami ideiglenesen?...Köszi előre is
-
Kashim
őstag
Sziasztok, nekem egy PX710W-vel lenne problémám. Mióta lecseréltem a korábbi Belkin N1 routeremet egy TP-Link TL-WR1034ND-re, egyszerűen nem megy a vezeték nélküli nyomtatás funkció. Mivel notebookról és gépről is szoktam nyomtatni, és a nyomtató a szoba másik felén van, kicsit frusztráló mindig odacipelni a gépet, az asztalit meg nem is tudom.
Az az érdekes, hogy látni látják a gépek, maga a nyomtató is felcsatlakozik a hálózatra, de mikor bármilyen parancsot kap, átvált foglaltra és nem reagál semmire. Ki-be kapcsolás után kb. egy oldalt tudok vele nyomtatni, utána megint "ellustul" és semmire nem reagál. Van hogy lapnyomtatás közben fogja magát és feladja, a lap másik felét kitolja üresen. Valószínű, hogy valami router, vagy hálózati beállítás lehet a gond, de már a router topicjában is próbáltam segítséget kérni, sajnos sikertelenül. Csomó mindent kipróbáltam, de semmi eredménye.
Egyszerűen nem tudok már mit kitalálni. Sem Windows, sem OS X Leopard alól nem megy, tehát nem a gépemmel van a probléma.
Bármilyen ötletet, tippet szívesen fogadok, előre is köszönöm! -
mse92
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Epson SX 100 nyomtatóm és utángyártott patron lett bele rakva, mind a négy és csíkosan nyomtat. A nyomtatómhoz illó program azt jelzi, hogy üresek a patronok, ezért a programmal sem tudok nyomtatófej tisztítást végezni. Mi lehet a gondja vagy mit lehetne vele csinálni???
Valaki tudna nekem ebbe segíteni??? -
epzon
őstag
válasz
Magnum_ #2940 üzenetére
hello
nem igazán értem a problémát
Miért nem olvasható?
- a felbontást mennyire vetted?
- a könyv mennyire vastag? lehet, hogy a domborodás miatt nem tudja leolvasni a szkenner (a könyvszkennelés egy elég specifikus terület)
- te is tudod forgatni a szkennelt képet, de ha nem akarod utólagosan forgatni akkor már eleve a könyvet forgasd mikor szkenneled- ha egy pdf-et lezársz akkor már tudsz hozzáadni több oldalt,
- talán kaptál a géphez egy ABBYY finereader programot, ezzel wordbe át tudod kovertálni, és akkor később is tudsz hozzá adni oldalt -
Magnum_
nagyúr
sziasztok! van egy epson sx125 multis gépem.
szkennelni szeretnék egy kis könyvet, ami kinyitva sincs A4 méret, de nem tudom ugy beszkennelni, hogy a monitoron már olvasható formában jelenjen meg. hogyan tudom beállítani, hogy már eleve ugy jelenjen meg? elforgatni se tudom, továbbá nem is szeretném egyesével elforgatni, ha tudnám, akkor se.
továbbá hogy tudom emgtenni azt, hogy ha aponta beszkennelek 20 oldalt, mindig ugyanabba a fájlba történjen a szkennelés, tehát kvázi egy könyv legyen, mire végzek egy pdf fájlban? köszi elöre is! -
petrusz82
aktív tag
Sziasztok!
Epson dx6000-es típusú nyomtatóból kifogyott a cyan színű tinta. Venni nem fogok bele, az az egy biztos, mert ritkán nyomtatok, és állandóan beszárad, a fejtisztítás miatt meg kész ráfizetés. (Lesz egy másik nyomtatóm...) Ilyenkor viszont nem alszik el az lcd kijelző rajta. Kikapcsolni nem akarom, mert gyakran használom a képolvasóját. Hogy lehetne becsapni, hogy azt higgye tele van a patron?
-
inkubator
aktív tag
dx3800-nak a windows 7 telepítője másnak se működik? Akinek igen az dobjon egy linket. A hivatalos honlapon lévő szart se ér!
-
mumu
csendes tag
Űdvmindenkinek! Egy is segitség kellene!!!
epson sx510w szeretném vezeték nékűli módban nyomtatni, végig is megy a setup, de a végén azt irja, hogy nem sikerűlt beállitani a hálozatot!
A nyomtatón lévő hálozati beállitásoknál látja Tp-link routert,
Usb kábelel tőkéletesen működik!
Lehetséges, hogy a laptopba is kellene tenni egy wifi egységet, és akkor látná???
A múlt héten telepitettem egy Hp is két asztali gépre is beállitottam a hálozati nyómtatást
és ott simán lehetett routeren keresztűl nyomtatni, mert egyik gépben sem volt wifi egység!
Kérném a SEGITSÉGETEKET mert már teljesen tanácstalan vagyok!!!
Válaszokat ha lehet priviben is!!! -
Rokko89
csendes tag
hali
kérném segítségeteket!
nyomtatók közül most kinéztem a Lexmark S305 és a HP B110 et, szerintetek melyik érik meg jobban, vagy ki melyik ajánlja!!??? az ár 36 e Ft-ig
KÖSZIII -
sharky8501
csendes tag
Sziasztok!
Epson SX410 típusú multim van és az a problémám, hogy nem nyomtat pirosat, utángyártott patront használok és csak ezzel az eggyel van probléma, amit lehetett szoftveresen azt megptóbáltam, de még nem szedtem szét. Ha tudtok írjatok valami megoldást a problémámra.
Köszi előre is! -
vacc
csendes tag
Megcsináltam a Clin-es mosást mégegyszer, és már a bíbor a tesztnyomaton 70%-ban okés - van még pár kihagyás, de úgy néz ki, lesz belőle valami.
Más:
A PannonToner (PT) "újragyártott" festékpatronjairól van valakinek tapasztalata? Epson T06-os patronokat kínálnak 400 Ft-ért 3 év garival. -
smasszer1
csendes tag
Bocs, ha hülyeséget kérdezek
Epson dx4400 nyomtató, kb 6 hónapja nem volt használva most raktam bele új patronokat, de a mintanyomtatás a tisztítás után sem jó. Lehet a fejet tisztítani? ki lehet szerelni? mi a megoldás? /tudom vegyek újat / más? Köszi. -
vacc
csendes tag
Hát megtörtént a "műtét", igaz nem autós cuccal, hanem átlátszó Klin-nel. ( a kék fajtával nem mertem)
A fejek alá tett papírtörlő szítt mindent: először feketét, színeset majd bíbort, végül nagyon-halvány rózsaszínest. Törölgetés és 10-15 perc levegős helyen való szárítás után fejtisztítás: fúvókaellenőrző nyomaton 3 (!) bíbor petty....
Tesztnyomaton ugyanúgy 2 bíbor csík a sárgában.
Szerintem marad szkennernek és dokunyomónakNagya21: ha veszek másik kütyüt, akkor valami olcsóbb diafeltétes multit, szerintem az sx125 nem az, de köszi.
Esetleg valaki tud 25.000.- Ft alatt ilyen típust? Mivel eddig csak Epson-om volt, mást nem ismerek, de az Epson honlapjain sem derül ki, hogy melyik képes diát szkennelni. -
vacc
csendes tag
Közben átolvastam párszáz beírást, megpróbálkozom egy csöves-szélvédőmosós kezeléssel.
-
vacc
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Epson dx3800-as multim, immár 5 éves a kicsike, soha semmi bajom nem volt vele, a garancia végéig gyári tintával, lejártától utángyártottal (KMP) használom heti 2-3 doku és fotónyomtatásra. Kb. 1 hete nyomtatni szerettem volna, de a bíbor hiányzott a nyomatról, a patron félig volt. Fejtisztítás után vettem egy másik patront, tisztítás, táp kihúz, pihentet 1 éjszakát, megint tisztítás... 3 nap után megjelent szép fokozatosan a bíbor, most már két csíknál tartok!
.
Esetleg van-e valami célravezetőbb módszer? Vagy egy új kütyüt kell vennem?
Szervizbe nem igazán vinném tekintve hogy már kiszolgálta magát, és vidéken lakom.
tesztnyomatok:
http://jalbum.net/browse/user/album/916647/
A válaszokat előre is kösz -
gzoli18
csendes tag
Üdv.
Nekem egy EPSON C43SX nyomtatóm van.Most cseréltem benne fekete tintapatront.
Miután kinyomtattam egy tesztlapot,megállt minden!Nem hajlandó semmit se nyomtatni,a piros led folyamatosan világít.Valaki meg tudná mondani hogy mi a gond?
Előre is köszi.
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy az sx125 tipusú nyomtatómmal nem tudok nyomtatni.
Azt írja ki, hogy kifogyott a színes patron, pedig fekete-fehéret szeretnék nyomtatni.
A fekete patron 90%-on van.Muszáj lesz vennem színeset vagy valahogy meg lehet oldani, hogy ne kérje a színes patronokat?
-
scott_free
senior tag
ha olcsón szeretnétek Epson fotópapírt (10x15cm-eset) vásárolni, akkor íme:
www.epson-store.dea lap alján találsz egy Promotion ajánlatot, ami szerint 2x50 db Epson Glossy Photo Paper + 2x40 db Epson Premium Glossy Photo Paper együtt csak 4.635 Ft-ba kerül.
további kedvezmények:
- ha rendelkezel eu-s adószámmal, akkor ebből lejön az áfa is
- tartalmazza a magyarországi házhoz szállítás díját is! (vagyis nincs postaköltség)
- a rendelés véglegesítése előtt még felajánlja - legalábbis nekem megtette -, hogy duplázzam meg a rendelésemet és kapjak a végösszegre további 10% kedvezményt!
- a csomag pár nap alatt meg is érkezettmivel a duplázással nem éltem, de eu-s adószámom volt, így 3.708 Ft-ba került 180 db minőségi fényképes fotópapír!
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Epson nyomtató,Stylus Sx125 és tegnap lett benne cserélve fekete utángyártott patron és azóta se a gyárit,se az utángyártottat,se a többi szint nem ismeri,pedig azok még eredeti gyáriak. Nyommtatni pláne nem hajlandó.
Mi a teendő?
Előre is köszi a választ. -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Epson nyomtató,Stylus Sx125 és tegnap lett benne cserélve fekete utángyártott patron és azóta se a gyárit,se az utángyártottat,se a többi szint nem ismeri,pedig azok még eredeti gyáriak. Nyommtatni pláne nem hajlandó.
Mi a teendő?
Előre is köszi a választ. -
Raider84
csendes tag
Sziasztok
epson sx200 nyomtatóm van. Most cseréltem benne patron (utángyártottat). Felismeri a patront de eszméletlenül csúnyán nyomtat. Mit lehet vele csinálni,h normálisan működjön? Már az összes karbantartási pontot végigcsináltam de így sem jó.
-
trikó
csendes tag
Köszi azért. A gyári szervizdoksi nem túl egyértelműen úgy fogalmaz, hogy a 800 és 850 szervizelése megegyezik x/y kivétellel.
Viszont a gyári fejtípus F055060 a 850-esben.A Stylus Color 800-1250-3000 esetében viszont F055000 vagy 55030, de láttam már 55090-est is árulni Stylus Color 3000-hez. .....Rákérdezek, nem marad más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- One mobilszolgáltatások
- Assetto Corsa EVO
- Armored Warfare
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest