Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Én is ajánlottam volna a DC változatot, de 1) itthon csak elég drágán kapható, ha egyáltalán kapható és nem csak szerepel a listán 2) nincs hátlapi SPDIF, ami ugye kell. Alaplapi tüske van, de akkor kell egy kivezetés, ami szintén nem nagy ügy, csak én nem találtam low-profile kártyát optikaival. Vagy szétszerelni és fúrni a házat/hátlapot. Sajnos valamit mindig lespórolnak, pedig fillérekről beszélünk.
A gyári BR lemezekről nem tudok nyilatkozni, nem használom, nem is tervezem soha. Ennek utána kell nézni, hogy mi változott e téren.
picoPSU elég a 80W-os is, felesleges a 120W-os. Kétlem, hogy a BD lejátszó olyan sokat szívna, mert a lap és az ssd szinte semmit.
Ha táv kompromisszum nélkül, akkor Harmony. Én is azt használom, párja nincs. Nem olcsó, de ezt egyszer kell megvenni. Egy MCE infra vevő kelleni fog, aprópénz, ha itt találsz drágább, de itt lesz időben, eBayről egy hónap.
Csakis Linux kell alá, ha csak htpc, akkor OE. Figyelj oda, nem a hivatalos OE kell, hanem az Intel EGL build (Kodi fórumon megtalálod, a végleges változat a következő v17-es Kodiban lesz benne, ha minden igaz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest