- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeix
senior tag
Ha exportálom a médiatár cuccait egy fájlba, akkor lesz benne egy videodb.xml fájl.
Ebben vannak a filmek infói.
Csak éppen az van, ha beteszek egy új filmet ebbe az xml-be <movie></movie> tag-ek közé, akkor csak a fájl szerinti utolsó film jelenik meg!
Teljesen mindegy mennyi van benne. Az importálásnál látszik, hogy több filmet olvas be, de a médiatárban nem jelenik meg, csak 1db.
A képekről ne is beszéljünk...
az xml fájl:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
<videodb>
<movie>
<title>444444</title>
<rating>9.300002</rating>
<epbookmark>0.000000</epbookmark>
<year>2010</year>
<outline></outline>
<plot>sdtsdfsdddddddddddtftserttertet</plot>
<runtime></runtime>
<thumb></thumb>
<fileinfo>
<streamdetails>
<video>
<codec>h264</codec>
<aspect>2.35</aspect>
<width>1920</width>
<height>816</height>
</video>
<audio>
<codec>ac3</codec>
<language>eng</language>
<channels>6</channels>
</audio>
<audio>
<codec>ac3</codec>
<language>spa</language>
<channels>2</channels>
</audio>
<subtitle>
<language>spa</language>
</subtitle>
</streamdetails>
</fileinfo>
<mpaa>TV-PG</mpaa>
<playcount>0</playcount>
<id>23</id>
<genre>Action</genre>
<studio>Discovery</studio>
<trailer></trailer>
</movie>
<movie>
<title>555555</title>
<rating>9.300002</rating>
<year>2010</year>
<outline></outline>
<plot>sdtsdfsdddddddddddtftserttertetgglhjkljhkl</plot>
<runtime></runtime>
<thumb></thumb>
<fileinfo>
<streamdetails>
<video>
<codec>h264</codec>
<aspect>2.35</aspect>
<width>1920</width>
<height>816</height>
</video>
<audio>
<codec>ac3</codec>
<language>eng</language>
<channels>6</channels>
</audio>
<audio>
<codec>ac3</codec>
<language>spa</language>
<channels>2</channels>
</audio>
<subtitle>
<language>spa</language>
</subtitle>
</streamdetails>
</fileinfo>
<mpaa>TV-PG</mpaa>
<playcount>0</playcount>
<id>22</id>
<genre>Action</genre>
<studio>Discovery</studio>
<trailer></trailer>
</movie>
</videodb> -
zsola32
senior tag
sziasztok
a segítségeteket kérném
felépült a második gépem, ilyen konfiggal:2x2 giga ram (dual)
gigabyte h55 m-usb3
core i3 550 (integrált vga)arra gondoltam, hogy feldobnék rá egy win7-et.
de melyiket? 32 vagy 64 bites verziót javasoltok?
annak tükrében, hogy egy win-es xbmc-t is fel szeretnék rá tenni.a boltban ahol vásároltam, azt mondja a tag, hogy 4 giga ramot csak a 64 bites verzió támogat a 32 bites nem.
köszi a segítséget
-
Bitlisz
aktív tag
válasz zsola32 #8455 üzenetére
A kis türelmetlen (emil ment).
4GB-ra én is 64bites win7-et javaslok
Elvileg 3,5GB körül látna belőle, de az integrált videó kártya úgyis levesz belőle (512MB javasolt), szal tökmind1
http://ncorenews.blogspot.com/2010/11/windows-verziok-melyiket-szeressem.html[ Szerkesztve ]
-
redjock
csendes tag
bocs, hogy kopipasztolom, de sürgős lenne:
nem tudja vki hol kaphatok holnap(elsején) pci riser kártyát?
http://itx.webshop.co.hu/index.php?Oldal=vasarlas&shopkat=408
ezektől rendeltem egyet a múlt héten, de nem kaptam visszaigazolást, amikor felhívtam őket azt mondták pénteken postázzák, hétfőn megkapom, de persze sehol semminekem ezt holnapután bekell szerelnem egy horvátországban lévő számítógépbe, szal legkésőbb holnap kell
köszi
már végig nyálaztam a gugli találatokat, de hátha vmi elkerülte a figyelmemet
-
Bitlisz
aktív tag
Vajon egy ilyen riser kártyát támogathat egy GIGABYTE GA-D525TUD lap?
2db PCI-os 4 portos SATA kártya lenne bele
-
zeix
senior tag
Megvan a megoldás!
tökéletesen működikÍrok egy kis php scriptet és az adatbázisból egy gombnyomásra létrejön a megfelelő film/mappa szerkezet.
-
elmouse
aktív tag
válasz BangoSkank #8463 üzenetére
Köszi. Azt már próbáltam, de ha aktív volt akkor az XBMC nem játszott le semmit a lemezről. Win7 + XBMC
Ka nama kaa lajerama!
-
sb
veterán
Tényleg nem tudom mi lehet a gond. Amit felsoroltam vga-kat nekem egyikkel sem volt ilyen.
Mármint ha nem clone módban, hanem extended desktoppal használtam akkor mindig függetlenek voltak a felbontások és mindig jó volt a képarány is. Épp ez lenne a lényege.Tehát ahogy a win display properties-ben vagy a vga driverben (egységesen) megjelenik, pontosan olyan az elrendezés, és az egymáshoz viszonyított helyzetük is. A képarányok pedig teljesen rendben vannak.
pl:
1-2 schotot vagy képet nem tudsz felrakni magáról a képernyőkről ill a beállításokról? Hátha meg tudjuk oldani mégis... ?
Más: XBMC topic nem nagyon pörög úgyhogy felteszem itt a kérdésem, hátha előbb lesz válasz:
Film scrapernek a port-hu-t használom és frankón megtalál mindent, úgy hogy 1 könyvtárba vannak ömlesztve a filmek külön könyvtárral filmenként.
A sorozatokra a TVDB scraper van beállítva, itt viszont nem megy minden simán. Csak úgy megy, ha sorozatonként minden könyvtárra rányomom a tartalommegadást. Nem lehet valahogy megoldani, hogy itt is 1 dir legyen csak és amit alámásolok azt felismerje?
Valahogy így:
Sorozatok/A sorozat/...
Sorozatok/B sorozat/...
Sorozatok/C sorozat/...És ebből csak a Sorozatok könyvtárra kéne tartalommegadást adni.
A ... részen ahogy észrevettem kezel bármilyen struktúrát, azzal már nincs gond. Ha ömlesztve vannak a Seasonok és részek úgy is megtalál mindent, vagy ha könyvtáranként vannak Seasonok és azon belül részek, az is megy. (Talán még részenként is lehetnek alkönyvtárak).[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
SilverStone LC10-E házzal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Milyen más legalább 5 HDD-t fogadó, fekete HTPC házat tudtok ajánlani?
Arra van esetleg ötletetek, hogy Harmony távirányítóhoz milyen IR vevőt lenne érdemes társítani, mert ebben a házban nincs IR vevő a mostani házammal (Antec Fusion) ellentétben?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Jag
senior tag
LC Power 1320MI házba Slim SATA DVD-hez kell még valami átalakító?
-
balage25
senior tag
Nekem így néz ki a könyvtárszerkezet:
Elég volt a sorozatok mappára megadni a TVDB scrapert, a többit automatikusan megcsinálta. Talán két kivétel volt, azoknak külön be kellet írnom a címét a film információnál, mert nem találta meg abban a formában. PL.:
CSI.NY.The.Complete.S06.HDTV.HUN.ENG.XviD-KSN helyett CSI New York
Ezek után már akármilyen elnevezésű fájlt beömleszthetek(akár könyvtárral együtt is), csak legyen benne a nevében az S01E01 vagy 1x01 vagy 101 stb.. formátum, ami alapján felismeri a részeket.Két gépen is így működik:
1.
XBMC Dharma béta2 van feltelepítve, egy 4GB-os ssdre, és hálózatról nfs megosztáson keresztül nézem a filmeket.
2.
Win7 xbmc dharma rc1, és samba hálózati megosztáson keresztül nézem a filmeket. -
sb
veterán
válasz balage25 #8472 üzenetére
Fura, nekem is kb. így van most:
Scraper a Sorozat könyvtárra állítva. Épp tegnap próbáltam újra vacakolni vele, beállítottam újra, frissítettem és csak az első sorozatot (első könyvtár és azon belül két season) találta meg.
Win-es XBMC Dharma beta4 van fent.
[ Szerkesztve ]
-
balage25
senior tag
Nálam így van beállítva. Még a nyelvet átállítottam magyarra, a scraper beállításainál..
Most keres éppen, és ez a végeredmény:
Ahogy írtam is, így nekem sem ismerte fel, csak miután minden sorozatnak csináltam könyvtárat, pl:
Gilmore girls
Top gearEbbe aztán már áthelyezheted a meglévő fájlokat/könyvtárakat.
-
őstag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok, nem tudom, hogy melyik lehetőséget válasszam.
Van jelenleg egy az aláírásomban is olvasható HTPC-m, illetve m-ITX-es kis konfigom amit más projekt sikertelen kimenete miatt árulok, de a hétvégén kipattant a szikra a fejemből smile.gif ,hogy ha már össze van állítva, akkor kipróbálom a HD hangsávok bitstreamelését.
Működik is a történek, érzékelhető is a hangzás javulása HD hangsávok esetén, viszont olvastam korábban, hogy a H55-ös chipset nem tudja 100%-os jól lejátszani a 24p-s tartalmakat. Ma néztem egy pár videót, de én nem láttam riccenést igazán a felvételeken, bár lehet, hogy nem jól figyeltem. Esetleg az Intel már kijavította a hibát az újabb driverekben.
Tehát, az egyik lehetőség, hogy az i3-540-et és a 4GB DDR3 ramot megtartom és veszek egy m-atx lapot, amin legalább 5 sata port van a régi bélt pedig eladom (itt nem tudom mennyi bukóval számolhatok)
A másik lehetőség, hogy megtartom a régi 730i konfigot és beszerzek egy 5570-es vga-t (kb. 18K), amit jobb bővítési lehetőségnek tartanak, hiszen jobb képet ad, bár nem tudom, hogy ez miben merül ki.
Harmadik opció: Hagyom a fenébe a csereberét, örülök annak ami van.
Mielőbbi válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
sb
veterán
válasz balage25 #8476 üzenetére
Kösz, kipróbálom akkor, hogy mindegyik kap egy saját könyvtárat. A többi beállításunk is stimmelt, ugyanígy fut, régebben angol, tegnap óta magyar beállítással.
Ha már XBMC-vel offolunk...
Azt hol lehet állítani, hogy automatikusan frissítse vagy ne a már letöltött kiegészítőket? Emlékeim szerint sehol nem állítottam ilyet, mégis az egyik gépen futó XBMC csak kiírja indítás után, ha van elérhető frissítés a telepített kieg-ekhez, a másik pedig gépen futó pedig automatikusan frissíti is. Mindkettő Dharma beta4... bár egy kicsit (1-2 napi eltéréssel) más volt a kiinduló verzió, amire ráinstalláltam később. -
zsola32
senior tag
szia
nekem is kb ilyen konfigom van mint Neked.
h55 m-usb3 alaplap, i3 550 proci és 4 giga ram.4 napja tesztelgetem a rendszert, eddig nagyon szimpatikus.
egy full hd felbontású monitoron néztem a hd tartalmakat, nem tapasztaltam semmilyen döcögést xbmc alatt.
rendszer menűben is átállítottam max-ra a felbontást, úgy is ment.ez a 32 bites win7 verzióra igaz.
64 bitessel is tettem egy próbát.
lomhább lett a gép indításkor és az xbmc kezelhetetlen sajnos.maradt a 32 bites verzió.
a napokban megnézem plazmán is a minőséget, gondolom nem fogok benne csalódni.a másik gépem nekem is egy ION-os masina, én sem tudom mire fogom használni....
momentán úgy tűnik hogy az IOn-ra egy Live verzió megy - most is az van rajta.
az i3-as meg mindenes gép lesz.
b megoldás: Ion-ba bepakolni 3 vinyót és Nasként funkcionálna...a tesztek eldöntik majd a dolgot.
egy szombat délutánom ráment hogy kicseréltem a házakban a két rendszert, közben a 3 éves lányom hozta-vitte a csavarokat....kemény menet volt.
-
kilozsul
aktív tag
Lenne pár kérdésem XBMC-vel kapcsolatban:
-Olyan problémám van néhány full HD filmmel, hogy megy a lejátszás normálisan mondjuk 5-6 mp-ig, majd ugrik egyet... Jellemzően a 1080-as filmeknél jelentkezett, 720-asnál soha, pedig a gépem nem indokolna ilyen problémát (AMD 5200+, ATI HD3200, 2GB ram, win7/64)
-XBMC-ben, hol a fenében lehet beállítani, hogy a két darabban lévő filmeket egynek lássa, kezelje? Régebbi verziókban volt egy ilyen menüpont, azóta nem találom. Kerestem rá egy rakás megoldást, de nálam egyik sem megy Tök alap dolog, engem nagyon idegesít...
-Szintén XBMC, wmv-k lejátszásakor egyes filmeknél nem lehet léptetni (mármint "beletekerni"), mert a második próbálkozásnál egyből a film végére ugrik. Más is találkozott már ezzel?
-
-
Prego
senior tag
Sziasztok, belefogtam (egyelőre gondolatban) egy házimozi PC összeállításán, mivel akút kockulás miatt nem akarok multimédialejátszót venni
Amik elvárások lennének:
-fullHD TV-n lejátszható filmek, HDMI-n keresztül
-5.1 sound
-távirányító
-3,5" os vinyó (elsőként 1TB kapacitással)
-Valamilyen linux operációs rendszer kerülne fel rá azt hiszem (neagyisten külön vinyón, vagy PCI-e es bootolható SSD-ről), esetleg olyan funkciókkal hogy egy PHP oldalról tudok rátölteni anyagot otthoni hálón keresztül.Ahogy elnéztem, a nem megúszható pontja a témának a megfelő HTPC ház beszerzése, ezek elég drágák.
A nagyobbik kérdésem pedig az hogy milyen platformot ajánlotok: egy olcsóbb kiszuperált A64 vagy C2D, esetleg egy vadiúj i3?
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Jag
senior tag
-
Prego
senior tag
ION nem is jutott eszembe, remélem bírja a fullHD felbontást.
Weboldalon azért gondolkodtam (a kihíváson kívül), mert olyan emberek is használják majd a készüléket, akiknek aztán lehet mondani a hálózati fájlmásolás trükkjeit, (Grebbelés, TotalCommander) Weboldalt meg már biztos láttak, egy linket meg bármelyik asztalra ki lehet tenni.
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
Jag
senior tag
Atom 330 - Nvidia ion -os chipsetes lapok tuti, hogy viszik a fullHD-t.
Osibaa mintha írt volna pár lapot nem olyan rég, amik ilyen chipsetesek.Nem értem.
Felcsatolod a hálózati meghajtót és ugyan úgy megjelenik a sajátgépben, mintha helyi meghajtó lenne. Ennél egyszerűbb nem hiszem, hogy van.
De ettől függetlenül lehet rajtuk futtatni websevert.
Nálam egy Intel D945GCLF Atomos cucc megy a gardróbba, mint NAS és webserver. :-) -
nagyúr
Sziasztok!
Valaki ajánlott egy linket ahol lehet Silverstone LC16M házhoz hozzájutni, kerestem a fórumban de nem találtam rá, esetleg van vkinek ötlete, hogy Budapesten melyik cég forgalmaz ilyet?
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Mlnr To'm
tag
Halihó, remélem jó helyre írok.
Olan gépet szeretnék építeni ami megfelel netezésre és fullhd filmek lejátszására (leginkább mkv).
Eddíg erre gondoltam:
MSI 880GM-E41 alaplap
AMD Athlon II X2 250 3.00GHz Socket AM3 2MB L2 Cache
Kingston DDR3 2GB 1333MHz
A képet az integrált vga adná egy fullHD tv nek.
Szerintetek jó ez a konfig erre a célra?
Előre is köszi. -
zeix
senior tag
Helló!
Most én bajlódom a sorozatokkal.
Nálam meg sem jelenik a médiatár módban a TV műsorok mappa.
Ugyanúgy csináltam mindent ahogy Ti.
Semmilyen tartalmat nem jelenít meg róluk.
Könyvtárszerkezet:
Sorozatok/Vészhelyzet/Vészhelyzet13x01.avi
így vannak elnevezve
a sorozatok mappa van megadva
Dhrama RC2Tudtok segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
zsola32
senior tag
a rendszer menüpontban kell kippipálni a tv sorozatokat,
akkor látszik médiatár módban is.
az xbmc autómatice a sorozatokat oda rakja.scrapper: én annó - pár hónapja - sorozatokra a thetvdb adatbázist használtam.
amit nem talál meg az xbmc, azt szerintem a legegyszerűbben így lehet belőmi:felmész az oldalra és kikeresed at adott sorozatot. elég sok már magyarul is megvan.
egy fórumos kolléga hősiesen tötögeti a magyar vonatkozásokat.
(pár hóbapja még így volt, köszönet a munkáért)
ha megtaláltad, azon a néven célszerű elmenteni a sorozatot.
xbmc-ben meg a magyart kell beállítani, a tvdb alatt.
néhány sorozat sajnos még nincs kész magyarul - epizódtartalmak - de a sorozat tartalma ha magyarra állítottad , magyarul jön ki.
ha epizódtartalmat nem talált magyrul, akkor angolul fog megjelenni - ha van hozzá.ha mappákat szeretnél betenni a médiatárba, akkor először a tartalommegadás pontban meghatározod, melyik scrapper dolgozzon.
elsőre ennyi ugrott be, nekem is meg kell csinálnom az egsész adatbázist nég1x, mert elfuseráltam valamit az xbmc-ben és újra kellett telepítenem mindent.
üdv:zsola
[ Szerkesztve ]
-
zsola32
senior tag
válasz zsola32 #8494 üzenetére
közben benéztem a progiba
tehát: rendszer - arculat - főképernyő lehetőségek
itt fogod megtalálni a sorozatokat a főkérnyőre.
ez mindjárt médiatár módban fog dolgozni.
amit beléptetsz a médiatár módba, az minden megjelenik.
arra figyelj hogy a scrapper a sorozatok scrapperből választódjon ki, mert csak akkor fog oda menni. -
sb
veterán
válasz Mlnr To'm #8491 üzenetére
Szia!
Majdnem ugyanilyet raktam most én is össze. Annyi különbséggel, hogy Sempron proci van benne kétmagosítva.
Szerintem bőven jó arra amit leírtál, sőt, mivel én csak HTPC célokra akarom használni, arra még túl erős is. (Ezért fordult meg a fejemben, hogy talán másikat rakok össze ha ezt elviszik. ).
Más: A linkelt konfignál mértem fogyasztást. Ahogy már korábban is írtam, idle 40-41W, load 80-81W körül. Ha minden csontra van hajtva prime95+furmark a vga-nak) akkor 91W.
Ezt a 350Wos TFX táppal mértem, nem ismerem a hatásfokút, de kiindulva a hasonló méretű ATX tápokból úgy tippelem, hogy 40-90W között nem lehet jobb 65-70%-nál.Találtam közben egy kisebb, szép, de még mATX-es paneltápos házat - igaz slim dvd-vel, de valamit fel is kell adni. Szóval a paneltáp 120W-os, ami bőven elég. Külső tápnak viszont valami kisebb/olcsóbbat néztem volna, ha felesleges egy drága 120W-os.
Szóval azt számolgattam, hogy a 90W 70%-os hatásfokkal 63W, ami egy vélhetően sokkal jobb, 90% vagy afeletti paneltáppal konnektorból "csak" 70W. tehát egy 75-90W-os táp is elég lenne. Ill. még lehetne húzni a fogyasztáson, visszavenni 2.7GHz-ről a procit 2.4 körülre, feszt is tovább csökkenteni. Plussz ez a max load volt, 100% prociterhelés mellett csak 80W-ot evett, HD film közben 50-60W-ot, tehát így kihajtva sem lenne, lehet, hogy a 75W is bőven elég lenne.
80-90W-ossal nem kellene sakkozni, azokat 6-8k között látok, 75W-ost viszont 3k-ért is találtam...
Vélemény? Ill. egy amiben nem vagyok biztos: a külső tápon is van gondolom veszteség... csak nem tudom mennyi. (mivel általában passzívak gondolom sok nem lehet...)
-
Davzone
senior tag
válasz balage25 #8476 üzenetére
Hali!
Most próbálkozok énis ezel az XBMC-vel,és amit linkeltél képet nagyon bejön a téma ahogy a sorozatokat mutatja!
Melyik ez?Elég nagy sorozatmániás vagyok,jólenne ha mutatná igy nem pedig csak simán szöveggel.
Mert a gyáriak nekem nemjönnek ben,ott mindig csak annak a képét mutatja amelyikre rámegyek!
Illetve olyan kérdésem elnne,hogy ha belemegyek hogy videók,hozzáadok egy mappát pl sorozatok,abban van rengeteg almappa,amibe szintén almappákba vannak az évadok!
Viszont igy nem nagyon találja meg,sőt bele sem olvas az almappákba.
Meg lehet ezt oldani?Vagy nevezhetem át mindet valami szerint?
Ilyen a struktúra:
[link]
divx meg hd mappa is hasonlo,ott a divx mappán belül vannak a filmek almappákban viszont nem tud infot leszedni róluk sehonnan.Ami a gyökér könytárba van arról viszont talál és pontos is nagyrészt!
Kell valamit beálitani hogy a mappába belépjen és azokról is keressen?Nem lenne jó ha átkéne írnom mind a kb 3terra sorozatomat.Előre is köszi!
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
balage25
senior tag
válasz Davzone #8497 üzenetére
Ami a képen van az az alap xbmc skin. Ha a képernyő/ablak bal szélére húzod az egeret akkor be tudod állítani a nézetet. Én most a transparency skint használom. Neked is csak azt tudom mondani, vagy nevezd át pl.
Bones.S01-S03 helyett Bones
Sorozatonként csak a főkönyvtárat kell átnevezni, ami 50 sorozatnál is csak pár perc.
Vagy egyesével megkeresteted, jobb klikk a mappa nevén, ott a film információnál megadod a nevét, azután már menni fog.sb sajnos nem tudom, hogy lehet beállítani a kiegészítők automatikus frissítését, ha rájössz, akkor írd meg légyszi.
-
Davzone
senior tag
válasz balage25 #8498 üzenetére
Thx,kipróbálom.
Melyik a legpontosabb hely ahol talál is filminfót?IMDB-t állitottam be mert azt szoktam nézegetni neten.
Illetve a mappán belül a film neve is legyen értelmezhető?
Pl 2 fast 2 forious mappában nekem 2f2f.mkv van,illene azt is átírnom?
sorozatnám meg csak annyi hogy S01E01 ill hasonlok,de a sorozat neve nincs.
Ezek nem kellenek a fájlnévbe?1080as mkv-kkal kicsit megszenved a progi,konkrétan akad.
DXVA támogatást nem lehet belevarázsolni?
BS player +coreavc hibátlanul megy,viszont ebe meg elég rendesen akad,gondolom proci dolgozik csak!Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
balage25
senior tag
válasz Davzone #8499 üzenetére
Mindegyik pontos(csak te is legyél az ), én a port.hu scrapert használom filmeknél. A könyvtár nevét mindenhol elég jól megadni, a benne lévő filmet már felismeri a fájl kiterjesztése alapján. A sorozatoknál bármi lehet a fájlnév, csak legyen benne az s01e01 stb..
Ha HTPC, akkor NVIDIA, és nem lesz semmi problémád, se linux se win alatt. Az INTEL is egész jó már, most próbáltam i5-650-es procival. ATI/AMD-vel egy éve sokat szenvedtem, szerintem az játékra való, arra viszont kiváló. Lehet azóta fejlődtek, de már nem fogom kipróbálni, mert csak az áruk jó, a támogatás nem az igazi. Linux alatt még mindig hegeszteni kell, hogy rendesen működjön, és nem is fektet bele az ATI energiát.Egy kis kakaó ömlött a laptopba a fiam révén, ezért néha hiányoznak betűk a szavakból. Elnézést.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest