Hirdetés
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Davzone
üzenetére
Mindegyik pontos(csak te is legyél az
), én a port.hu scrapert használom filmeknél. A könyvtár nevét mindenhol elég jól megadni, a benne lévő filmet már felismeri a fájl kiterjesztése alapján. A sorozatoknál bármi lehet a fájlnév, csak legyen benne az s01e01 stb..
Ha HTPC, akkor NVIDIA, és nem lesz semmi problémád, se linux se win alatt. Az INTEL is egész jó már, most próbáltam i5-650-es procival. ATI/AMD-vel egy éve sokat szenvedtem, szerintem az játékra való, arra viszont kiváló. Lehet azóta fejlődtek, de már nem fogom kipróbálni, mert csak az áruk jó, a támogatás nem az igazi. Linux alatt még mindig hegeszteni kell, hogy rendesen működjön, és nem is fektet bele az ATI energiát.Egy kis kakaó ömlött a laptopba a fiam révén, ezért néha hiányoznak betűk a szavakból. Elnézést.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- PlayStation 5
- SONY LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- ASUS notebook topic
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), én a port.hu scrapert használom filmeknél. A könyvtár nevét mindenhol elég jól megadni, a benne lévő filmet már felismeri a fájl kiterjesztése alapján. A sorozatoknál bármi lehet a fájlnév, csak legyen benne az s01e01 stb..