- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emelhu
aktív tag
"az App Store fejlesztőinek 85 százaléka valójában semmilyen hozzájárulást nem fizet"
Ezt az álszent kamu dumát!
Akkor dobja ki az ingyenes appokat.
Ja, hogy nem teszi?
Miért is?
Mert neki attól van vevője, hogy vannak szoftverek a telefonján.
Ennyi erővel mondhatnák az ingyen szoftverek fejlesztői, hogy az Alma minden eladott készülék után fizessen nekik, ha a telefontulaj az ő alkalmazásukat letölti, hiszen ez adja a telefon értékét. -
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Armagedown #17 üzenetére
Nem, de nem is erről volt szó, hanem "nem lehet futtatni saját programot".
Lehet futtatni developerként a "saját programot". -
Sanya
nagyúr
válasz
Armagedown #12 üzenetére
Mert rajta kívül van egy másik, megintcsak félig meddig zárt rendszer.
Androidos telefonba nehéz bejelentkezni google azonosító nélkül.
Apple telefonba nem lehet bejelentkezni apple azonosító nélkül.
Bár androidon lehet saját programot futtatni a saját telefonodon, de már az apple telefonján nem tudsz saját programot futtatni a saját készülékeden. Miért nem? Mégsem vetted meg?[ Szerkesztve ]
-
Armagedown
őstag
Akinek ez nem tetszik, az mire fel ragaszkodik almáék zárt ökoszisztémájához?
-
Feltéve, de nem megengedve, hogy az egyik globális szoftvercég termékeinek (operációs rendszer, irodai csomag, felhő alapú adattárolás, szoftverbiztonság, virtuális asztali környezet) hiányosságaii keserítik meg a munkát évtizedek óta és okoznak a munkaidőre vetítve 20-30% fizetetlen túlórát, most eljött a bosszú ideje?. Lehet venni egy olcsó használt iAkármit és aztán az említett cég ingyenes szoftvertermékeit napi huszonötször törölni és telepítem újra a Store-ból, hadd fizessenek érte? Vajon tönkremennének ebben? Vagy inkább előbb-utóbb a fejlesztők szépen átköltöznének egy másik Store-ba (ilyenek egyébként már léteznek)?
-
Ezt eddig tartott nekik megállapítani??
Hiába, Brüsszel malmai lassan őrölnek... -
clon
senior tag
válasz
aprokaroka87 #5 üzenetére
Ez nem kicsi, mert nem user telepítés után jár hanem minden telepítés után tehát ha valaki napi 5 alkalommal telepít/töröl akkor 5 alkalommal jár és így már nem lesz kevés.
Nekem ez pont olyannak tűnik mint amit a unity akart. -
aprokaroka87
nagyúr
Azé úgy érzem vannak itt már komoly bajok az Apple háza táján is 😁
fél euró..
Jó tudom sok kicsi sokra megy.... -
mepet
addikt
"Az Apple az új díjat (0,5 euró telepített apponként) azért vezette be egyébként, hogy megfeleljen a DMA-nak."
En olvastam a DMA-t, de ilyen reszre nem emlekszem belole. Valaki elmagyarazna, hogy mi koze van ehhez a sulyos sarchoz? -
Busterftw
nagyúr
"A hatóságokat az érdekli, hogy a díj a fogyasztók nyakában köt-e ki"
Akkor kopogtassanak a fejlesztoknel, vagy hozzanak jogszabalyt, a fejleszto ezeket nem harithatja at. -
Oldman2
nagyúr
Na, kereshetem elő megint a popcorn-t a spejzből?
Új hozzászólás Aktív témák
it A jelentések szerint az EU trösztellenes hatóságának nem tetszik, hogy egy új díjat szabott ki az appfejlesztőkre az Apple.