Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hővezető paszták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Davzone
üzenetére
Mindegyik pontos(csak te is legyél az
), én a port.hu scrapert használom filmeknél. A könyvtár nevét mindenhol elég jól megadni, a benne lévő filmet már felismeri a fájl kiterjesztése alapján. A sorozatoknál bármi lehet a fájlnév, csak legyen benne az s01e01 stb..
Ha HTPC, akkor NVIDIA, és nem lesz semmi problémád, se linux se win alatt. Az INTEL is egész jó már, most próbáltam i5-650-es procival. ATI/AMD-vel egy éve sokat szenvedtem, szerintem az játékra való, arra viszont kiváló. Lehet azóta fejlődtek, de már nem fogom kipróbálni, mert csak az áruk jó, a támogatás nem az igazi. Linux alatt még mindig hegeszteni kell, hogy rendesen működjön, és nem is fektet bele az ATI energiát.Egy kis kakaó ömlött a laptopba a fiam révén, ezért néha hiányoznak betűk a szavakból. Elnézést.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), én a port.hu scrapert használom filmeknél. A könyvtár nevét mindenhol elég jól megadni, a benne lévő filmet már felismeri a fájl kiterjesztése alapján. A sorozatoknál bármi lehet a fájlnév, csak legyen benne az s01e01 stb..