Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Davzone
üzenetére
Mindegyik pontos(csak te is legyél az
), én a port.hu scrapert használom filmeknél. A könyvtár nevét mindenhol elég jól megadni, a benne lévő filmet már felismeri a fájl kiterjesztése alapján. A sorozatoknál bármi lehet a fájlnév, csak legyen benne az s01e01 stb..
Ha HTPC, akkor NVIDIA, és nem lesz semmi problémád, se linux se win alatt. Az INTEL is egész jó már, most próbáltam i5-650-es procival. ATI/AMD-vel egy éve sokat szenvedtem, szerintem az játékra való, arra viszont kiváló. Lehet azóta fejlődtek, de már nem fogom kipróbálni, mert csak az áruk jó, a támogatás nem az igazi. Linux alatt még mindig hegeszteni kell, hogy rendesen működjön, és nem is fektet bele az ATI energiát.Egy kis kakaó ömlött a laptopba a fiam révén, ezért néha hiányoznak betűk a szavakból. Elnézést.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), én a port.hu scrapert használom filmeknél. A könyvtár nevét mindenhol elég jól megadni, a benne lévő filmet már felismeri a fájl kiterjesztése alapján. A sorozatoknál bármi lehet a fájlnév, csak legyen benne az s01e01 stb..