-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
kelna91 #54697 üzenetére
Ezért írtam le, hogy ha itt kiírják az öt méteres figyelmeztetést, akkor szerinted a filléres noname kábel hogy tudhatná a végtelen hosszon a 8K meg mindent amit ráírnak? Pont hogy az nem biztató, amikor mindent ráírnak hogy tud, aztán mégis villog vele a kép.
De mint mondtam Kácsánál van lehetőség úgy elvinni bármelyik kábelt, hogy letét ellenében, és bármikor visszaviheted, ha mégsem működik.
(Az se véletlen egyébként, hogy a 10 méteres AQ kábelek is már aktív elektronikás kábelek. Nem véletlen drágák azok se.)
szerk.: Persze a kábel hiba a te hibamegállapításodból adódik. Amit leírtál, hogy rövid kábellel minden jól működik az alapján én is a kábelre gondolnék, de a pont 10 perc pedig inkább tűnik valami beállítás problémának, ahogy azt már korábban írták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest