Hirdetés
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exom
tag
HTPC témakörben szeretnék egy kis segítséget kérni, mert rögtön kitépem az összes hajam. (nem a kitépésben kell segíteni, hanem megakadályozni kéne!)
Összeraktam egy HTPC -t. (Asrock AM1H-ITX + 5350 proci + 4 GB RAM + 60GB SSD)Feltettem rá az új XBMCBUNTU -t. (13.0) Mindent alapértéken hagytam, semmit nem módosítottam. Semmilyen kiegészítőt nem telepítettem, az ég világon semmit nem csináltam vele. (eddig)
Simán felmegy és működik. Gyönyörűen fut.
Kilépek az XBMC -ből, és beloginolok az XBMCBUNTU felületre (ez a hagyományos ubuntu desktop felület, nem tudom mi az igazi neve).
Itt is gyönyörűen szépen és gyorsan megy minden, nyílnak az ablakok és a programok.
Ha megnyomom a képernyő jobb alsó sarkában levő Shutdown gombot, vagy a Logout -ot, akkor a rendszer tökre belassul, úgy mint egy ezeréves teleszemetelt windows tökig tele vírussal. Ezek után ha klikkek valahova, akkor 1 - 2 perc múlva történik akármilyen reakció is.
A Synaptic Package Manager meg egyáltalán nem akar elindulni.Mi lehet a gond? Kellett volna telepítenem esetleg valamilyen videó drivert, vagy valamilyen AMD specifikus cuccot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Sonitus Acoustics abszorberek és diffúzorok
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Marantz SR 7009 házimozi erősítő
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest