Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
BullZeye #24133 üzenetére
Szerintem semmit nem kell állítani. Az asztal menjen 60Hz-en (1080p60). Majd a lejátszó szoftverben kell beállítani, hogy az váltson 24 Hz-re (értsd 23.976), pontosabban a képkocka sebességre. AMD-vel ez működik, mind a PDVD-vel és XBMC-vel is (TMT nekem sosem működött, próbáltam több verzióját is).
Egyedül annyit kell tenned, hogy XBMC-ben beállítod, hogy melyik képernyőt használja, a másikat meg sötétítse el. PDVD-ben, már nem emlékszem ki lehet-e választani a lejátszási képernyőt, de teljesen jól kapcsol az is 24Hz-re. XBMC-vel egy hónapja épp egy ilyet próbáltam, DVI monitor (1440x900) és TV (erősítő) HDMI-n, egy HD7790-as kártyán. Az Eyefinity-t én nem használtam, ki volt kapcsolva, egyedül az asztal volt kiterjesztve és a DVImonitor volt az elsődleges. XBMC jó volt, igaz nem 3D-t játszottam le, de 24Hz-es filmet.
PDVD-t ha nem lehetne kiválasztani melyik megjelenítőn játszon le, akkor simán át kell húzni a kiterjesztett asztalon a TV-re....
Az asztal nem használnám 24Hz-en, nem arra való.A kábelt le tudod tesztelni, ha 1080p60-ban játszol a gépen v. teljes képes pl. youtube videót játszol le (csak hogy legyen vmi változó tartalom a képen), ha ez nem akad és nem csíkos, akkor nem a kábel a rossz. Korábban épp ezt fejtegette valaki, 24Hz frame by frame nincs akkora sávszélesség mint a 60Hz...
szerk: megjegyezném még, hogy nekem a PDVD, gyakran elfelejtette a beállításait, pl. passthrough hang és azt is, hogy képkockasebességre kapcsoljon és gyakran a feliratot is kitette kikapcsolhatatlanul..., mindezt úgy, hogy admin-ként volt indítva és mégis csak többszöri beállításra mentette el ezeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- eBay
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Wupro Cinema G1 projektor FHD fullhd 320 lumen
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest