Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Kedves tőlük, hogy "nagy" címet kapunk, de az árazása jól mutatja az "értékét". Aki akarta, az megvette kb az első 1-1,5 évben, utána nagyon nagyot zuhanhatott az érdeklődés utána. 60€ a listaár, 1 éves se volt, más jellemzően 35€ért ment, még egy évre rá már akciózva 17€ körül volt, és hát elég sok promóban benne volt. Legutóbb már 10€ vagy az alatt ment akciózva. Félreértés ne essék, a hibái ellenére nagyon szeretem, 2× végigjátszottam, a 3. folyamatban, és lesz még pár...
A CP2077-et adhatnák legalább 1 napig ingyen, de kicsi esélyt látok rá. Pedig a közelmúltban az alapjáték már volt 20€-ért is akciózva... Szerintem a patron jelentős részét ellőtték, még 1 nagyobb cím lesz, talán 2 is, de ennyi...
-
wjbhbdux
veterán
Ez a gépedről törli a telepített játékot, ő a listából akarja kiszedni a játékot, ahogy a Steamen is lehet a support oldalon pár kattintással levetetni meg visszarakatni, ha nem akarsz vmit ott látni. 1x csináltam nagytakarítást hogy csak az legyen a profilomon, amire büszke vagyok, hogy jó játék.
Nem lenne rossz funkció, mert összevissza akadozik az egész kliens a sok ingyen játéktól ami a fiókon van, hihetetlen hogy 6+ év alatt egy funkcionális listát nem tudtak kifejleszteni. -
-
Pista0001
addikt
Minden más játékot szinkronizál, egyedül a HL-t nem. Rövid guglizással azt találtam, hogy valami cache-t a gépen üríteni kell, de ez nem volt megoldás. Pár hete már akartam az epic-nek írni, de arra bíztatják a jónépet, hogy előbb a fórumon tájékozódjanak, hátha van megoldás. Akkor épp nem működött a fórum, úgyhogy elsikkadt a dolog, tegnap meg eszembe jutott, ahogy láttam itt a választ.
-
Pista0001
addikt
Biztosan nem. Próbál szinkronizálni, innen tudom, hogy április 3. óta nem megy. Indításkor kiírja, hogy a felhőben április 3. az utolsó mentés dátuma, a helyi állapot meg az épp aktuális utolsó játéké, megkérdezi, hogy mit szeretnék. Mindig azt választom, hogy a helyit töltse fel, de nem valósul meg végül soha. Játék után is mindig próbálkozik, de nem jár sikerrel.
-
Rexcor
őstag
Köszönöm! Igazad van! Most megnéztem én is és kiderült hogy a Batman Arkham Knight-nak nem volt cloud mentése és ezért vesztettem el minden adatot, gondolom a Jedi Fallen Order-nél is hasonló a helyzet mert ott is elszálltak a mentések. Vagy mert most az EA app-ból települt és onnan tudtam csak indítani, míg korábban ha jól emlékszem epic-ből ment. Hát ez van, mostantól majd a gépes mentéseket is tárolom hogy ne járjak így a jövőben.
-
7Sony7
addikt
Az a fura, hogy a videóban látszik, hogy az epic-ről van letöltve neki is, és ott van a magyarosítás linkje. Mondjuk az epic indítót megnyitva más verziószámot ír ki a játékhoz, mint a játékot megnyitva az infóban. A magyarosító progit elindítva meg van gog, steam, stb, csak epic nincs. Kehet kipróbálom akkor mindet, hátha...
-
-
vorosmarti
senior tag
Gondoltam is magamba, hogy hogy a francba változtattam meg, nem találom, hogy lehetek ilyen béna....
Ezek szerint kivették ezt a lehetőséget?Biztosan volt ilyen beállitas régebben, mert nem egy alkalommal állitottam át. Gondolom kivették, ami azért is érdekes, mert a cache location még benne van és állitható.
-
chemand
aktív tag
Megvettem (május hónapban) a Days Gone játékot, meg is van róla a PayPal tranzakciós email, a számaforgalomnál is látom ha belépek a fiókomba. 13.800 Ft-ot fizettem érte, a címzettje az Epic Games International S.a.r.l
Májusban többször is játszottam vele. Néhány hete megint szerettem volna játszani vele, de a Library-ból eltűnt a játék. Írtam az Epic Games-nek. Ők számlát kértek tőlem, de sajnos azt nem találtam az email fiókomban. Azt írták a számla nélkül nem tudnak segíteni. Szerintem egy véletlen folytán kitöröltem több emaillel együtt, már a kukában sincsen. Így jártam.
Elképzelhető, hogy feltörték a fiókomat és lenyúlták a játékot? Nem tudom, hogy ez lehetséges-e.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meddig tart a kampány?