Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronak
csendes tag
Szia Othy!
Hát sajnos az a tartály mindig fel fog robbani.
Vagyis nekem mindig felrobbant!
Én úgy csináltam meg, hogy vagy 5 tűzoltókocsival elkezdtem hűteni a kamiont és a házat. Ez által nekem nem terjedt el a tűz a benzinen. A benzint sajnos nem lehet felszedni.
További jó játékot!!! -
Othy
csendes tag
Szióka!
Radeon 9600 xt -m van azt hiszem... egy éve vettük kb.... nem fontos. Majd megoldjuk valahogy.
Kérdésem lenne ismét... tudom hogy már elegetek van belőlem...
Sajna nem tudom átvinni azt a pályát amikor a kamion belehajt az étterembe. Már vagy 100x próbáltam, de nem megy.... mindig felrobban a tartáj és terjed a tűz.... az ötletem az volt, hogy a benzint át kell szivattyúzni valamibe, de nem találtam erre megfelelő járgányt. Mit kell csinálni, hogy ne robbanjon fel a kamion?Segítsetek!!!!! Köszike

-
Ronak
csendes tag
Nem tudom, hogy mi lehet a probléma.

Esteleg rakjál fel egy Patcht.
Az alábbi linken van kettő is:Bővebben: link -
Othy
csendes tag
okés
köszike.... még van egy probléma
az otthoni gépemen nem elindul a játék, de a második pályán lefagy.... az égő farmnál.... nem tudsz a hiba megoldásában segédkezni?
Jó lenne, mert így csak hetente egy-két órát tudok játszani másnál....
Előre is köszi!
-
Ronak
csendes tag
Igen az az. Átmész teljesen a hídon ahol az egyik sérült van. és ott lesz ez a lámpa. Rákattintasz és átváltja, hogy a vonatnak tilos jelzést mutasson, de az egyik képen rajta van(Hilfebild1).Bővebben: link
-
Othy
csendes tag
köszike a segítséget.
Még egy kérdés... a szerelő, akinek át kell állítani a lámpát... az a sárga autós?, mert azt kihívtam, kattintottam én mindenhova, de nem kapcsolt át semmit (pedig gondoltam rá az autópályán lévő balesetes pályáról)
Segíts még, kérlek! Köszike!
-
Ronak
csendes tag
Szia Othy!
Elsőnek is meg kell állítani a vonatot, egy szerlővel át kell kapcsolni a lámpát!(Hilfebild1)
A búvárokkal nem kell keresgélni, az egyik ugró a vízben van a tónál (Hilfebild4), őt csak egy búvárral ki kell hozni. A másik ugró pedig egy fa alatt van a kis hídnál.(Hilfebild3) Daruval emeld ki a fát. Ezek után meg egy motorcsonakkal ki kell hozni. Itt van néhány kép! Sajnos némettül van, de a képről látod hogy hol van kb.
Bővebben: link
További jó játékot!!!
[Szerkesztve] -
Othy
csendes tag
Szióka mindenkinek!
Segítségért folyamadom! Eljutottam a bungee-jumpingosokhoz és egyszerűen nem tudok mit csinálni....
Beküldöm a búvárokat a folyóba de nem keresgélnek... a motorcsónak sem tesz semmit...sőt, mgé hidat is építettem, de a tónál nem hajlandó lerakni a motorcsónakot.....
Kihívtam a mentőhelikoptert a sinek fölé, de nem húzza fel a sebesültet... segítsen valaki, légyszi.... Köszike!

-
Xattika
csendes tag
A tesztrepülős pályán hol van a fegyver? Már megvannak a pilóták a feketedoboz meg minden... csak a fegyvert nem találom.
Vki help!
Előre is thx! -
Xattika
csendes tag
válasz
Kicsidömper
üzenetére
Ha lezártad az utat utána oda kell küldeni egy rendőrt hogy terelje el a forgalmat.
-
Kicsidömper
csendes tag
Sziasztok! Valaki segítene? Annál a küldinél vagyok amikor az a nagy tömegkarambol van az autópályán. A sárgaangyalos csákesszel megbuherálom a vezérlőpanelt (
), az autók megállnak, elkezdek a sérültekkel foglalkozni, az út mellett álló szemtanúkkal, a vízbe esett kocsival, fönt kiírja infónak hogy az útlezárásnak nem így kéne kinéznie és beadja a sikertelen küldetés feliratot, mert túl nagy a dugó az úton!!! Valaki segítsen légyszi mert nagyon érdekel a játék és elakadtam!!! Köszi 
-
Ronak
csendes tag
Sziasztok!
Zsotie-tól kérdezném, hogy a 14. pályán, hogyan kapta el a gyilkosokat! -
city
csendes tag
jatszik valaki a freeplayben ?
altalaban olyan 20 000 pontig eljutok de akkor jon egyszerre 3 tuzeset es midig csak a szopas van, szanaszet eg minden a bameszkodok feltartjak a kocsikat amik persze felrobbannak beleertve a tuzolto autokat is. -
city
csendes tag
szet szopom magam a vonatpalyaudvaros palyan. valaki irja mar le hogy csinaja en edig avval probalkoztam hogy kidobalok rendoroket akik nem engedik az embereket becsaszkalni, aztan kihivok ammenyi tuzoltost csak lehet, elkezdem veluk kihordani az embereket, majd jon a vonat es szepen kisiklik
ekkortol elkezdek tuzetoltani (ami persze sose oltodik el, de tudom hogy csak az en progim bugos
) kihivok 4 legdragabb metoatut 3doki 1 rakodomunkas
egy csomo embert kimentek a vagonokbol meg berakodom a mentokbe, es megis vege mert szerinte tul sok az aldozat. mondanom se kell mar ugykapkodok hogy elkopik az eger, nem ertem mit szarok el . -
Apol77
tag
Sziasztok. Elakadtam a tömegbalesetnél az autópályán. Lámpa átválta, pszichológus beszél a túloldalon, vízből kiszedve az autó, minden betegnél orvos, de valamiért mégsem tudom megcsinálni
Mi lehet a gond? Minden embert kiszedtem a roncsokból. több autó lenne a vízben? -
Zsotie
tag
Megcsinálta már valaki a bankos pályát?
Nekem a végén mindig leég a fél város,amikor kijönnek a rablójk a bankból. Csak azt nem tudom mitől?? -
Zsotie
tag
válasz
Tompi-real
üzenetére
A technikus emberkével lehet felvenni.
-
city
csendes tag
válasz
Tompi-real
üzenetére
szia
olvas vissza kicsit a forumba, hisze ezert van!
az 51 hozzaszolas kornyeken , ott valaszoltak az en kerdesemre.
[Szerkesztve] -
Tompi-real
csendes tag
Hello. Azon a pályán vagyok ahol lezuhan a repülőgép a mocsárba és ki kell menteni a pilótákat. De csak az egyiket találtam meg a pilóta fülkében a másik fogalmam sincs merre lehet
. Ha tud valaki segíteni azt megköszönném... -
Baboon
senior tag
Nah, eldobom már az agyam.Hagyom hogy felrobbanjon a bomba a moziba eloltom a tüzet, letartóztatok és nem találok valószínű 1-2 embert.Hol vannak a legeldugottabb emberek?A kutyák se találják már.Hihetetlen.
-
Baboon
senior tag
Rájötem hol a bomba és kivel lehet hatástalanítani, de egyszerűen nincs elég idejük rá.Ha több mechanic-ot küldök rá akkor vajon lesz idejük?
-
fire fox
csendes tag
cső Jó a jaték srácok??
-
Baboon
senior tag
Jah igen.City, neked nagyon buggos gamed lehet
Én nem úgy csináltam ahogy te és meg lett csinálva a mission.Embereknek nem kellet leugrálni, búvárka se kellet neki és a hajó eleje is elaludt igaz 4db tűzoltóhajó kellett hozzá. 
De ezt a bombásat nem értem.Nem jött új egység amivel bombát lehetne hatástalanítani vagy felszedni. -
Baboon
senior tag
Sziasztok újra.Moziba bomba.Volt már vki ott?Ha igen boldog lennék ha elmondaná hogy kell bombát keresni és hogy kell hatástalanítani.Előre is köszi.
-
Zsotie
tag
A 14. pályán, ahol bankrablás van.
Lelövöm a két bankrablót, de mindig lesz egy nagy tűz, azt nem tudom mitől.
Nem tudom kontrolálni és vége. Mitől??????
Még a repcsi sem segít!
Mit kell csinálni??? -
Somydemy
senior tag
5 vagy a 6 pályán a nagy autópálya garambólnál vagyok most egyenlőre próbálgatom de valami miatt még nem sikerült megcsinálnom.
Leálitom a forgalmat, majd elterelem az autópályáról, kiszedem a sebesülteket , elvitetem őket,közben elvitetem a roncsokat, kiszedem a tóba elsüllyedt autót is, meg belőle az ipsét, és mégis vége, valami miatt.
nmég próbálgatom, mert lehet valamit kihagytam??? -
city
csendes tag
igen irja is hogy nincs vakcina.
ugy csinaltam meg hogy leramoltasm oket a hegyrol 2-3x lerakva oket a horsagyrol
es ott hagytam a dokit melletuk hogy ne dogoljenek.
amikor lent volt mind akkor gyorsan berakodtam a kocsiba oket es el is kuldtem a mentot vissza. Nekem ez a trukk bevalt -
Somydemy
senior tag
nekem is segithetne valaki...

-
Baboon
senior tag
Thx a helpet már megoldottam.Most viszont újabb idegeskedés.Leszakadt a hegy oldala.Béna sielők hó alatt.Kiásom a kutyákkal, meggyógyítom fullra dokikával felrakom hordágyra és elkezd szép gyorsan csökkenni az életük.Miért?nem értem.Mit kell tenni hogy ne haljanak meg?Amúgy akkor is meghalnak ha berakom őket a kocsikába még élve.
[Szerkesztve] -
city
csendes tag
valaki jar mar annal a palyanal ahol a teszt repulo lezuhan ?
32x kezdem ujra es elegem van a jatekbol mert nem talom a masodpilotat.
valaki pls help?!??!?!?!? -
city
csendes tag
ugy hogy megnezed hova esnek a cuccok es oda nem kuldesz embereket
alltalaban megfigyelheto hogy csak akkor esenek le a cuccok ha bizonyos elemeket megmozditasz vagy ha valakit kihozol onnan. csupa osszefugges az egesz jatek amit jol ki lehet hasznalani. En pl sose taltam meg az embert akinek van a atransformatore haz kulcsa, ezert kenyetelen voltak 3 tuzolto altoval az elejetol kezdve oldatani a trafohazat igy ugyan felrobban de kb 2 perc alat el is oltodik. -
city
csendes tag
nem tudom tovabb jutottotal e mar de en azt a palyat vagy 10x kezdtem ujra.
nem jo ha az osszes tuntetot letartoztatod
es az se ha elolre odaallsz a nagyhajo kornyekere mert akkor a kis zold aktivista hajo ami az elso molonal all nem tudd a nagy hajo ele menni.
Viszont kell vagy 2 db tuzoltos csonak hogy mindig kiszed idoben a hordokat kulomben elsulyednek es en sose taltam meg.
roviden leirom hogy csinaltam meg
1 vizagyu a tuntetok ele
2 rendor rohamkocsi a tuntetokhoz 4 roham rendorrel akok kezigranatdobalas mellet
letartoztatjak a tuntetok nagy reszet akiket 2-3 ordarendelt rendor buszba rakosgattam
4 2 db vizi motorcsonak 2db buvarral (ezeket cska aztattam de valamiert kellet a proginak)
a motorcsonakokat ott hagytan az elso molonal.
3 sugarzas elhartios tuzolto auto a 2. molohoz
4 2 db vizagyus tuzolto hajo
5 1 nagy mento auto 2 orvos 1 hordagyassal
6 a nagy hajo akkor indul el amikor az elso tuntetoket elvitettem a rendorkocsival.
7 elindul a zold hajo az 1 perontol es eleall a nagy szarnak ekkot mar inditom a tuzoltohajot hogy locsolja a nagyot
8 osszeszedegetem green peace aktivistakat a vizbol es kirakom a masodik peronon.
9 osszeszedegetem a kisett hordokat es kirakom az elso peronon
10 elalok a locsoloshajokkal hogy had egjen a nagy hajo, mert kulomben nem ugranak le rola az emberek es addig nincs vege a missionak.
felszedem a leeso embereket 2 molora kirakom es meggyogyitva berakom a tepsibe oket.
11 ujra eloltom a hajot
12 a maradek tuntetot is letartoztatom (esetleg ha elaztak es meghalt kozbe par azt osszeszedem az orvossal)
13 letoartoztatottak es mentoauto hazakuldese.
missio vege kb 8-10 jatekora ment ra erre a kuldtesre.
Amugy a gamesba egy valag bug van mert ha valamit massorrendbe csinalsz akkor nem lesz vege, pl ha oltod a nagy hajot sose ugranak le rola az emberek de a tuz se alszik el sose az elejebe addig amig mindenki le nem ugralt rola, ugrani meg csak akkor ugranak ha hozzajuk elert a tuz, es meg egy csomo ilyen buktato ami alltalaban elveszi a kedvem a jatektol. Sajnalom hogy ezt a jo otletet el kell csapni a szar programozassal. -
Baboon
senior tag
Megoldottam, de újabb probláma.Most azon a pályán vagyok mikor beszakad a hülyék fölött kupola.Hogy kell emgcsinálni hogy ha bemegyek ne szakadjon rám?
-
Baboon
senior tag
Sziasztok.
Bungie jumpingos pályán vagyok és nem találom a 3. embert.
Egyik a hídon fetreng, a másik a tóba játszik cápaeledelet a harmadik pedig...? Itt jöttök ti.Gőzöm nincs hol van.Vagy nincs is?Vagy hogy kell emgkeresni? -
Kiskokó
veterán
NEM RÖHÖG !
de most kezdtem bele a 2. pályátba mert a WOWot meguntam de már a 2. pályát elakadtam ! mitkell csinálni?? tüz eloltva mindenhol sebesültek kihozva a házból elszállitva ! lovakat kihoztam (bár azok elszaladtak elkell vinni valahova őket vagy elég ha csak kihozom ?? -
Somydemy
senior tag
valaki???
továbbmenve, 5 vagy a 6 pályán a nagy autópálya garambólnál vagyok most egyenlőre próbálgatom de valami miatt még nem sikerült megcsinálnom.
Leálitom a forgalmat, majd elterelem az autópályáról, kiszedem a sebesülteket , elvitetem őket,közben elvitetem a roncsokat, kiszedem a tóba elsüllyedt autót is, meg belőle az ipsét, és mégis vége, valami miatt.
nmég próbálgatom, mert lehet valamit kihagytam??? -
marcsi
csendes tag
Szia!
Már az nap rájöttem és meg is csináltam.Most a tüntetésnél tartok.A hordók mind kint vannak össz.:14. A sebesülteket is elszállítottam , a hordókat nem tudom. Azt írja még is, hogy a sebesülteket és halottakat el kell szállítani, most megint bukta van!! Ugyanis már nincs egyik se.
Van valami ötleted?
-
city
csendes tag
viszont en ott akadtam el amikor a teszt repulogep lezuhan.
egesz pontosan fingom nincs hol keressem a masodpilotat es allandoan megdoglik. -
marcsi
csendes tag
Én is elakadtam

A havas tájon az utolsó sérültet nem találom.
A fűrészes vagy a baltás tűzoltóval kell valamit kb. középen a fenyővel csinálni ,de nem megy.Van két szögletes kő vagy doboz amit lehet a tűzoltókkal mozgatni ,de még nem jöttem rá, hogy hová kell húzni.
Help!!!!!!!!!!!!!
-
marcsi
csendes tag
Az a baj ,hogy nem nézed a másik oldalon az autókat , amelyek meg állnak.
Egy rendőr helikopterrel kell 2 lelkigyógyászt vinni és aki megáll azzal beszélgetni kell. Egy idő után elmennek az útjukra.Amennyibe nem beszélgetsz velük akkor egy idő után beszaladnak a forgalomba és elüti az autó.Akkor van vége
-
Kiskokó
veterán
helló megvan végre a gem és nagyon TUTI lett !
az 1. rész jóvolt a 2. nemtetszett de ez a 3. nagyon cool a kamera meg mindnen !! per pill 2. pálya
-
S.J.M.
senior tag
Hi bocs hogy nem írtam de ADSL gondjaim vannak és most is Modemről netezek azt az autópályás rész még nekem sem sikerült megcsinálnom

1. Átkapcsolom a lámpát
2. Elterelem a forgalmat
3. Kinyitom a kocsikat (mint a konzervdobozokat
) elkezdem őket szállítható állapotba gyógyítani
4. Közben felkutatom, kiszedem a folyóba a folyóba esett autót
5. Kezdeném a sérülteket elszállítani erre beadja hogy Mission failed
6. Mivel már sokadszorra próbálom és nem működik kidobom a gépet az ablakon![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
7. Összeszedem a gépem darabjait, összerakom, kezdem előről
Tehát most elakadtam és nem tudom mit kell csinálni, úgyhogy kipróbáltam a Freeplay módot, nagy kattintgatás lett belőle majdnem elfüstölt az egerem
-
Kiskokó
veterán
jeh pontegyik nap találtam róla infót !! nekem elősre furcsa volt mert nekem az emrgency2 is kb 2 hónapja van meg és az az ujdonsg igaz nemhhátszottam vele mert volt más !!
az első rész nagyon kafa volt !
ebből nemtudna valki screenshotot adni ??
nemsoká meglesz (remélem ) és majd irom a véleményeket ! -
Somydemy
senior tag
igen.
de előszőr a (tüzoltoknál) lévő buvárt kell beküldeni, gogy megtalálja, majd megjelöli bólyával, aztán lehet küldeni a darus kocsit.
én vagy fél napig sz@rakodtam mire rájöttem, hogy a sárga angyallal kell a kapcsolószekrényt az út mellett atállitani, hogy jelezzen a kocsiknak időben, hogy lassitsanak. -
ysoltee85
aktív tag
most jöttem rá hogy már megjelent!

remélem nem rontották el, bár azt a feelinget már ugyse tudja mint annó az első igazi Emergency!
-
Somydemy
senior tag
na.
szóval, hülye vagyok mert közben tovább mentem, és különben az volt amit mondasz, mert azt a kocsit meg se néztem, hogy van -e benne még valami.
továbbmenve, 5 vagy a 6 pályán a nagy autópálya garambólnál vagyok most egyenlőre próbálgatom de valami miatt még nem sikerült megcsinálnom.
nmég próbálgatom, mert lehet valamit kihagytam
de végre valaki akinek tetszik, és játszik vele.
[Szerkesztve] -
S.J.M.
senior tag
Hi!
Király ez a game
A 3.-nál még ki kell hívni egy tűzoltó autót is mert a felborult autóban benntszorult egy ember is azt ki kell szabadítani majd mindenki el kell szállítani.
szerk: asszem még a felborult autót is el kell vinni de nem biztos.
[Szerkesztve] -
Somydemy
senior tag
nem hiszem el, hogy senki nem szereti ezt a gammát

-
Somydemy
senior tag
(#7)
-
Somydemy
senior tag
(#7)

-
Somydemy
senior tag
valaki segithetne.
3. pályán, közútellenörzés van, jön az ámokfutó, leborul a szakadékba mejd elmenekül.
elkapom, azaz meglövöm, elviszi a memtő, és tovább?? mert nincs vége, de semmit nem tudok már csinálni.

-
Somydemy
senior tag
valaki segithetne.
3. pályán, közútellenörzés van, jön az ámokfutó, leborul a szakadékba mejd elmenekül.
elkapom, azaz meglövöm, elviszi a memtő, és tovább?? mert nincs vége, de semmit nem tudok már csinálni. -
S.J.M.
senior tag
Ilyen probléma már nálam is volt csak nem ennél a játéknál akkor a megfelelő codec felrakása után megoldódott ez a probléma. (Olvasd el a Readme-t hátha le van írva hogy kell e neki valami codec vagy hasonló).
Egyébként a játékot holnap fogom kipróbálni remélem bejön majd.
-
Somydemy
senior tag
Mivel pár napja megjelent, és egyik kedves emlékü játéksorozatom, ezért röktön valaki segíthatne. Szóval valami oknál kifolyólag csak fekete kép van amikor a VIDEÓ bejátszások vannak. Másnál is igy van? mert nagyon rossz, hogy nem látom az esemény előzményeit ezáltal.....
(a hangot hallanai)
Maga a játék szerintem kitünőre sikerült, aki szerette az előző részeit azoknak kötelező darab.
A graf megújjulva nagyon pofás, szép. a játék maga pedig változatosnak igérkezik, igyz mégcsak 1-2 napja gyakorolgatom.
Szóval várnám az észrevételeket, hogy másnál se lehet látni a videóbejátszásokat?
[Szerkesztve] -
joe o4
tag
hivatalos megjelenés!
2005.január 21-én!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
-
Zenty
őstag
pici info

Bővebben: link -
joe o4
tag
csá all!
ez a remek játék 2005. januárjában jelenik meg
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- Motoros topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- iPhone 12 128GB
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), az autók megállnak, elkezdek a sérültekkel foglalkozni, az út mellett álló szemtanúkkal, a vízbe esett kocsival, fönt kiírja infónak hogy az útlezárásnak nem így kéne kinéznie és beadja a sikertelen küldetés feliratot, mert túl nagy a dugó az úton!!! Valaki segítsen légyszi mert nagyon érdekel a játék és elakadtam!!! Köszi 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)