- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Nahát, megint "egyezünk"

Asszem félek
Nagyon mérges voltam, nem is írtam ide. Unkorrekt a faszi úgy ahogy van. Órát nem tartott egész félévben, de már tavaly se... de most elintézte, hogy legalbb ő írassa a zh-t (eddig ez se volt). Csomóban megegyeztünk, pl zh előtt konz, zh után megbesz, rögtön kapunk jegyet stb stb, ebből semmi nem volt. Alig 40percet késett. És így, hogy volt pofája nem tartani órát, mi meg vártuk hiába, nem engedett pl beszélgetni se zh-n, adott zh feladatokat, mintha me se egyeztünk volna semmiben... Ha 1est ad, akkor minden mindegy alapon, mivel a kirúgásnál nincs rosszabb, akkor megpróbálom hivatalosan kiborítani a bilit. Így szólni se mertünk ea tanárnak, mert tavaly mi voltunk lebaszva, de most akkor be kellene jeleneteni vhogy, hogy ez nem korrekt így, így nem tudjuk teljesíteni a feltételeket, ha nincs megtartva az óra. Úgy volt lesz beadandó is, de nem lett, mert nem volt kedve összeállítani semmit. Olyan egy rohadék és nem is értem hogy lehet állásban, ha egyszerűen nincs is ott, nem tanít, levelekre nem válaszol. Egyszer pöccentünk be, amikor megint hiába vártunk, ea tanár felhívta mobilon, annak se vette fel a telefont se és úgy tűnik akkor lebaszták, mert utána megtartott 1 órát, hurrá... Csak ilyenkor cserébe érted szokás adni jegyet mindenkinek és akkor mindkét oldalról el van sikamikálva, így viszont csak az megy át, aki már állásban a szakmában dolgozik egy ideje és máshol megtanulta, mert ettől a fasztól nem tudjuk, más tanárt meg nem adnak évek óta.
Áhh, majd kiderül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- The Crew sorozat
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nagyon mérges voltam, nem is írtam ide. Unkorrekt a faszi úgy ahogy van. Órát nem tartott egész félévben, de már tavaly se... de most elintézte, hogy legalbb ő írassa a zh-t (eddig ez se volt). Csomóban megegyeztünk, pl zh előtt konz, zh után megbesz, rögtön kapunk jegyet stb stb, ebből semmi nem volt. Alig 40percet késett. És így, hogy volt pofája nem tartani órát, mi meg vártuk hiába, nem engedett pl beszélgetni se zh-n, adott zh feladatokat, mintha me se egyeztünk volna semmiben... Ha 1est ad, akkor minden mindegy alapon, mivel a kirúgásnál nincs rosszabb, akkor megpróbálom hivatalosan kiborítani a bilit. Így szólni se mertünk ea tanárnak, mert tavaly mi voltunk lebaszva, de most akkor be kellene jeleneteni vhogy, hogy ez nem korrekt így, így nem tudjuk teljesíteni a feltételeket, ha nincs megtartva az óra. Úgy volt lesz beadandó is, de nem lett, mert nem volt kedve összeállítani semmit. Olyan egy rohadék és nem is értem hogy lehet állásban, ha egyszerűen nincs is ott, nem tanít, levelekre nem válaszol. Egyszer pöccentünk be, amikor megint hiába vártunk, ea tanár felhívta mobilon, annak se vette fel a telefont se és úgy tűnik akkor lebaszták, mert utána megtartott 1 órát, hurrá... Csak ilyenkor cserébe érted szokás adni jegyet mindenkinek és akkor mindkét oldalról el van sikamikálva, így viszont csak az megy át, aki már állásban a szakmában dolgozik egy ideje és máshol megtanulta, mert ettől a fasztól nem tudjuk, más tanárt meg nem adnak évek óta.