Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Múltkor rohadt sok anyagot összefénymásoltam vkinek, pár óra ráment, a fénymásolásért nem akartam pénzt kérni, de annyit kértem, hogy egy doboz sört hozzon már, ha több féléves anyagot összeválogatva, kidolgozott feladatokat megkap tőlem. Találkánál közölte, hogy hát sört azt úgy nem akart hozni, de köszi az anyagot.
Megint jött egy levél, anyag kellene vkinek, az illető egyébként vissza se köszön, de most nagyon-nagyon megköszönné az anyagot, bármim van, toljam már el neki.Sajnos nem tudok segíteni
de ha valamit tud küldeni nekem, azt várom
Minden pohár megtelik egyszer 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Energiaital topic
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Synology NAS
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ha valamit tud küldeni nekem, azt várom
Minden pohár megtelik egyszer