Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Na, ezt mondta Brigi is meg ma volt is, de nem vágom pontosan hova rakjam a stopot, de majd rakosgatom.
Megmutattam mit alkottam, de nem hatotta meg
pedig annyi időm ráment, de így nem jó. Vannak benne elcsúszások, nem értem miért csúszik el... meg jelenleg beúszik egy állatka, holott annak ugye mennie kellene nem úszni, mivel nem hal
Hangnémítás a legelején, az indulásnál. Rábökni a némításra, majd a strat gombra és akkor indulna az animációm hang nélkül.
Folyamatosan bővítgetem, menet közben jutnak eszembe dolgok, hogy még mit és lehet ezért gabalyodik össze egy szimpla motion tween is. Órán is többször mondja, hogy nem tudja mi a gond, vmit kattogtam összevissza biztos, csináljam újra, de ezt az egészet nem akarom újracsinálni, az túl sok idő lenne...Kaptam ma sört egy jegyzetért

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pedig annyi időm ráment, de így nem jó. Vannak benne elcsúszások, nem értem miért csúszik el... meg jelenleg beúszik egy állatka, holott annak ugye mennie kellene nem úszni, mivel nem hal