Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Nem fogom hanyagolni, mert van egy alapvető különbség kettőnk között: Neked van autód, nekem nincs.
Barátnőméknek viszont van 2, ebből az egyiket alig használják... szóval azt használhatjuk majd, de én alapból arra használnám az autóm, hogy nagy távokat tegyek meg vele, vagy ha bevásárlok valamit és haza kell vinni, ilyenek ...
Amúgy a Nagykörúton visszafele Pestre a Petőfi-hídon állandóan nagy a kocsisor, azokat az embereket nem értem, miért arra mennek mindig. Én nem akarok perceket állni dugóban, ha ez kiteszi az út idejének a felét. Persze ők lehet, hogy a város másik feléből jönnek... na mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Barátnőméknek viszont van 2, ebből az egyiket alig használják... szóval azt használhatjuk majd, de én alapból arra használnám az autóm, hogy nagy távokat tegyek meg vele, vagy ha bevásárlok valamit és haza kell vinni, ilyenek ...