Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2336 üzenetére
Egyszerűen nem ízlik, nem tartom normális állatnak őket, meg aztán egy helyes kis nyuszit nem fogok megenni
A libától undorodom, régen nagyon sokat ettünk, elég is volt egy életre kb. Birkapöri még forró, gőzölög az edényben, kiszedem a tányérba, abban a pillanatban belefagy, beleköt
De nagyon húsos vagyok, múltkor a menzán bácskai rizseshúst kértem natúrszelettelVolt ára
Mások savanyúságot kérnek mellé, de én még húst kértem
Minden nap eszek húst, nem birom nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Napirajz könyv
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest